bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,370.25 3.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.10 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 608.08 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 147.61 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525857 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477096 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151553 6.58%

Shiba Inu, Shibarium Public Beta’sı İçin Tarih Verdi

shiba inu shibarium public betasi icin tarih verdi

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) topluluğu bir süredir Shibarium’un piyasaya sürülmesini bekliyor. Shiba Inu’dan Shibarium Public Beta’sı için tarih geldi.

Shiba Inu İşlem Ücretlerini Düşürecek Shibarium İçin Geri Sayım Başladı

Shiba Inu topluluğu Shibarium’un piyasaya sürüleceği tarihi merak ediyor. Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu son bir hafta içerisinde ABD doları karşısında yüzde 33.6 oranında artış gördü ve bu artışın nedeni ise Shibarium duyurusu etrafında dönüyor. Bununla birlikte bir Ethereum (ETH) balinası, bugün SHIB döviz kurlarını kullanarak son 24 saat içinde yaklaşık 1.74 milyon dolar değerindeki 163.2 milyar SHIB alımı gerçekleştirdi. Gerçekleşen bu olayların ardından projenin Discord sunucusunda L2 ölçeklendirme çözümü Shibarium hakkında bazı tartışmalar yaşandı.

shiba inu shibarium public betasi icin tarih verdi 2

Shibarium’un arkasındaki geliştiricilerin oluşturduğu bir ekip olan Unification Foundation, yaklaşmakta olan proje için birkaç güncelleme yayımladı. Unification Foundation güncellemelerine göre Shibarium alfa test aşamasında özel bir ortamda başlatıldı. Geliştiriciler gerçekleştirilen testlerin sonuçlarının başarılı olduğunu ve “yoğun geliştirme altındaki birincil aracın cüzdan uygulaması olduğunu” belirtti. Unification Foundation’da yer alan geliştiricilerden olan Maziar Sadri şu ifadeleri kullandı:

Shibarium Public Beta Testnet’in çok beklenen IBC/Gravity/wFUND güncellemelerini içeren FUND Testnet yükseltmesiyle aynı zamana denk gelecek şekilde 2022 yılının üçüncü çeyreğinde devreye alınması bekleniyor. Herkese açık Beta Testnet, tarafların doğrulama süreci de dahil olmak üzere ağ ile tam olarak etkileşime girmesine izin verecektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala