bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,526.02 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,073.36 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 552.62 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 142.87 6.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503268 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458743 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152315 2.57%

Shiba Inu (SHIB) Kraken’de Listelendi

shiba inu shib krakende listelendi

Kripto para borsası Kraken, uzun süren beklentinin ardından nihayet Shiba Inu’yu (SHIB) desteklediğini duyurdu. San Francisco merkezli kripto borsası Kraken, meme kripto para birimi için şimdiden mevduat açmış durumda. Minimum işlem ise 373.000 SHIB olarak belirlendi.

Shiba Inu Artık Kraken’de

Kısa bir süre önce Kraken, Twitter hesabı üzerinden bir anket düzenlemiş, ve Shiba gönderisine en az 2.000 beğeni gelirse kripto varlığı listeleyeceğini açıklamıştı. Bu paylaşım sonrası bir süre sessiz kalan borsa, geçtiğimiz hafta yeniden Shiba Inu’yu atıfta bulundu.

shiba inu shib krakende listelendi 1

San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Salı günü Shiba Inu‘yu listeleyeceğini açıklamıştı. Kraken’in ürün lideri Brian Hoffman, yaptığı bir paylaşımda Shiba Inu köpeğini dizüstü bilgisayarda yazı yazdığını gösteren bir GIF ekledi. Ancak, Hoffman bu paylaşımını bir süre sonra sildi.

Son olarak ise listelenmesi açıklanan SHIB için Salı günü alım satımlar başlayacak. Kraken kullanıcıları SHIB’yi dolar ve euro ile satın alabilecek ve takas edebilecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala