bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,870.38 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.91 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 614.19 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529973 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477791 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153491 0.21%

Shiba Inu, Sahiplerinin Sayısını Artmaya Devam Ediyor

shiba inu sahiplerinin sayisi artmaya devam ediyor

Kripto para piyasasındaki inişli çıkışlı performansa rağmen, Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz ay Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1 milyon kullanıcıya yaklaşmıştı. SHIB sahiplerinin sayısı 1 milyona yaklaşmasından sonra bu kez 70.000’den fazla yeni üye ekleyerek, kullanıcı ağını sürekli olarak büyütmeye devam ediyor. Söz konusu olan bu mevcut sahip sayısının artışı; son zamanlarda yaşadığı hareketlilikten sonra, SHIB için son derece önemli bir adım oldu.

Shiba Inu, Sahiplerinin Sayısı Yüzde 7 Arttı

Tokenlerin sahip sayılarındaki artış, piyasa fiyatı açısından hemen bir etkiye sahip olmayabilir, ancak temel büyüme açısından, artan kullanıcı sayısı, varlığın geleceğinin önemli bir şekilde belirler.

shiba inu sahiplerinin sayisini artmaya devam ediyor 2

Örnek verecek olursak Ethereum ve Solana gibi projelerin ağdaki sahip sayısında artış elde etmesiyle, blok zincirine dayalı gelecekteki tüm projelerin gelişmesinde etkili oluyor.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse; Shiba ile ilgili konuşan Bigger Entertainment’in sahibi Steven Cooper Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla, “SHIB yakma oranımız önümüzdeki 60 gün içinde iki katına çıkmalı” dedi.

Haberin yazımı esnasında Shiba Inu (SHIB) CoinMarketCap verilerine göre; 0.00002962 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala