bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,009.03 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.11 2.11%
bnb
BNB (BNB) $ 585.43 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 190.56 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626368 2.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652913 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219446 16.04%

Shiba Inu Oyunu “Shiba Eternity” Yayınlandı

shiba inu oyunu shiba eternity yayinlaniyorw

Shiba Inu’nun, Shiba Eternity adlı, çok beklenen koleksiyon kart oyunu bugün yayına giriyor. Oyun test aşamalarının tamamlanmasının ardından, 1 Ekim tarihinde tüm dünyanın kullanımına sunulması bekleniyordu. Fakat Shiba Inu, öncesinde bir sürpriz yapmak isteyerek oyunun indirme tarihini ertelemişti. Son olarak Shiba Inu‘nun oyunu Shiba Eternity yayında.

Shiba Inu Oyunu “Shiba Eternity” Yayında

Popüler meme kripto para birimi Shiba’nın (SHIB) çıkaracağı Shiba Eternity oyunu gün geçtikçe ilgi toplamaya devam ediyor. Son olarak uzun süredir beklenen Shiba Eternity oyunu bugün yayına girdi.

Söz konusu açıklama Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı:

Konu ile ilgili olarak açıklama şu şekilde yapıldı:

ShibaEternity artık dünya çapında Android ve iOS’ta yayında. Aşağıdaki resmi bağlantılardan şimdi indirin!

Bunun yanı sıra dünya genelinde yoğun ilgi gören Shiba Inu’nun yeni oyunu piyasalarda güçlü etki yarattı. IOS indirme platformu App Store’da yapılan uygulama puanlamasına göre, Shiba Eternity 5 yıldız üzerinden 4.9 puan aldı. Henüz test aşamasında olan oyunun yoğun ilgi görmesi, PlaySide Studios tarafından da takdire şayan görüldü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala