bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,014.42 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.00 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 599.99 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 153.67 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527753 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479361 6.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155392 3.22%

Shiba Inu, Netflix ve Spotify Aboneliklerinde Kullanılabilecek

shiba inu netflix ve spotify aboneliklerinde kullanilabilecekasd

Kripto para toplulukları söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden biri şüphesiz Shiba Inu. Topluluğu ile sürekli olarak yeni etkinlikler ve ürünler üzerinde çalışan geliştirici ekip, son olarak yeni bir sosyal medyayı topluluğuna duyurmuştu. Sık sık yeni haberler ile gündeme gelen Shiba Inu bu kez ödeme yöntemi olarak kullanılması ile dikkatleri üzerinde çekti. NOWPayments, aralarında Netflix ve Spotify‘ın da olduğu yinelenen faturalandırma sistemine SHIB ile ödeme yöntemini entegre etti.

Shiba Inu, Netflix ve Spotify Aboneliklerinde Kabul Görecek

NOWPayments, otomatik ödeme talimatları için oluşturduğu platformunda güncelleme yaptı. Aralarında Netflix ve Spotify‘ın da bulunduğu fatura ödemelerine Shiba Inu entegrasyonunu ekledi.

shiba inu netflix ve spotify aboneliklerinde kullanilabileceksdscd

Shiba Inu (SHIB), ödeme ağ geçidi NOWPayments’ın yinelenen faturalandırma aracı sayesinde artık Netflix ve Spotify aylık aboneliklerini ödemek için kullanılabilir. Abonelik hizmetleri de yürüten işletmeler, artık müşterilerinin araçla SHIB’deki abonelikler için ödeme yapmasına izin verebilir.

Bununla beraber saklama ve ödeme hizmetleri olarak adlandırılan sistemde, abonelik ücretlerinin kripto para birimleriyle ödenmesinin önü açıldı. Diğer taraftan, Shiba ile ödeme yapılabilecek olması da dikkat çekti.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala