bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Shiba Inu, Metaverse Projesinin Sanal Arazi Satışlarını Başlattı

shiba inu metaverse projesinin sanal arazi satislarini baslatti

Hatırlarsanız kısa bir süre önce Shiba Inu geliştiricilerin yeni metaverse projesini duyurduğunu paylaşmıştık. Projenin durulmasının ardından Shiba Inu ekibi, projenin detaylarına dair bir blog da yayımlamıştı. Bu kez Shiba Inu’nun Twitter hesabı Shiba Inu’nun metaverse arazi teklifi etkinliğinin başlatıldığını duyurdu.

Shiba Inu Metaverse Arazi Satışları Yayında

Shiba Inu topluluğuna adanmış bir Twitter kullanıcısı Shiba Inu Art, Shiba Inu Metaverse projesinde için yeni bir yardımcı programın ayrıntılarını da paylaştı. SHIB, arsalara resim ve logo eklemek için kullanılacak. Bu özellik, resimler her değiştirildiğinde SHIB’yi de yakacak.

Shiba Inu’nu metaverse projesinin giriş aşamasında, 36.431 arsanın kilidi açılacak. Dört farklı bölgenin bölümlerini ortaya çıkaracak: Büyüme Bölgesi, Savunma Bölgesi, Teknoloji Bölgesi ve Para Birimleri Bölgesi. Toplamda, SHIB: Metaverse 100.595 arsadan oluşacak.

Daha önce arazilerin satın alınabilmesi için katılımcıların resmi web sitesinde yeni oluşturulmuş ve kullanımı kolay yerleşik bir araç aracılığıyla $LEASH veya Shiboshis NFT’lerini kilitlemeleri gerektiğini belirtmiştik. Şimdi ise Shiba Inu sanal arazi satışıyla ilgili ortaya çıkan ayrıntılara göre; teklif toplama süreci 72 saat sürecek ve Shiboshi ve LEASH kilitleyerek katılan kullanıcılara sanal gerçeklik projesindeki mevcut arsalar için teklif verme fırsatı verilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala