bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

Shiba Inu, Metaverse Projesinin Detaylarını Paylaştı

Shiba Inu Metaverse Projesinin Detaylarini Paylaşti

Hatırlarsanız kısa bir süre önce siz okurlarımızla Shiba Inu geliştiricilerin yeni metaverse projesini duyurduğunu paylaşmıştık. Aradan geçen kısa bir süre sonra Shiba Inu ekibi, projenin detaylarına dair bir blog yayımladı. Blog’da Metaverse’ün geleceği ve plananlan etkinliklere yer verildi.

shiba inu lands

Shiba Inu Metaverse Projesinin Sitesi Açıklandı: Shib.io

SHIB.io, SHIB ile ilgili her şey için ana kaynak ve resmi internet sitesi olarak duyuruldu. Blog üzerinde paylaşılan bilgilere göre Shiba Inu için bir mihenk taşı olarak tanımlanan Shib.io, 100.595 arsadan oluşacak.

Bazı araziler, metaverse içinde seyahat için kilit yerleri temsil ettikleri ve ortak zemin olarak kullanılmak üzere özel kaldıkları için kilitli kalacak. Bunlar yolları (koridorları) temsil edecek: Caddeler, Bulvarlar ve Merkezler, halka açık olan diğer bölümler ise satın alınabilecek.  Araziler ek olarak bazı bölümlere ayrılmış durumda;

  • 4. Kademe Silver Fur: 17.030 Arazi
  • Kademe 3 Gold Tail: 7.356 Arazi
  • Kademe 2 Platinum Paw: 5.714 Arazi
  • Kademe 1 Diamond Teeth: 2.024 Arazi

4 gruba ayrılan arazilere ek olarak, özel şekilde kilitlenmiş 4.307 arazi daha bulunuyor.

Ek olarak arazi satışları aşamalardan oluşacak ve ilk olarak Shiboshi sahipleri için 2.000 kısıtlı araziden oluşan bir alana ayrılacak.

Toplam 3.593 adresten 2.000’i, o bölgeye erişmek için tamamen rastgele olarak beyaz listeye alınmış durumda. Bu, araziler Erken Erişim Teklifi Etkinliği ve Sahip Etkinliği (aşağıda daha fazla ayrıntı aşağıda) sırasında 2.000 adresin, herkesi eşit şekilde etkileyen toplam darphane sınırı dışında, cüzdan başına sınırlama olmaksızın teklif verebileceği / satın alabileceği şekilde ayarlanmış durumda.

Arazilerin satın alınabilmesi ve ilk 3 günlük etkinliğe erişmek için ise katılımcıların resmi web sitesinde yeni oluşturulmuş ve kullanımı kolay yerleşik bir araç aracılığıyla $LEASH veya Shiboshis NFT’lerini kilitlemeleri gerekecek. Varlıklarını kilitledikten sonra, kullanıcılar interaktif haritaya katılabilecek ve istedikleri arazilere teklif verebilecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala