bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,968.41 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.54 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500915 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467052 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153086 2.37%

Shiba Inu Hindistan’ın İlk Kripto Para Borsasında Listelendi

shiba inu hindistanin en eksi kripto para borsasinda listelendi

Hindistan’da ilk kripto para borsası olarak tanınan ZebPay, son dönemin en popüler kripto paralarından olan Shiba Inu’yu listelediğini açıkladı. Borsa artık Hindistan’daki 4 milyondan fazla müşterisinin SHIB işlemleri yapmasına izin verecek.

Son zamanlarda oldukça popülerleşen ve dikkat çeken artışlar yaşayan SHIB, geçtiğimiz hafta da büyük borsalarda listelenerek karşımıza çıkmıştı. PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel’in girişim firması tarafından finanse edilen Avusturya merkezli FinTech platformu Bitpanda’da da işlem görmeye başlamıştı.

shiba inu hindistanin en eksi kripto para borsasinda listelendi

Shiba Inu ZebPay’de Listeleniyor

ZebPay CEO’su Rahul Pagidipati, Mart ayında yaptığı bir röportajda, Hindistan kripto piyasasının muazzam yatırımcı tabanı nedeniyle gelecekteki büyüme için bol miktarda potansiyele sahip olduğunu söylemişti:

“Hindistan, dünyadaki kripto para birimlerinin yüzde 1’inden daha azına sahip ve potansiyel yatırımcı tabanı 100 milyondan fazla.”

Hindistan’da kripto para birimlerinin geleceği, düzenleyiciler nedeniyle belirsiz kalırken, Pagidipati, yeni varlık sınıfı için büyük talep olduğu için Hindistan’ın kripto para birimlerini yasaklayacak kadar ileri gitmeyeceğine inandığını belirtiyor.

Morning Consult Crypto’nun anketine baktığımızda, hükümetin kriptoya karşı sert tutumuna rağmen, Hintlilerin yüzde 86’sının kripto para birimlerine güvendiğini görülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala