bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,845.37 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.53 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 560.63 3.15%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500274 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473334 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152487 3.70%

Shiba Inu, Güney Kore’de Listelenen İlk Meme Token Oldu

shiba inu guney korede listelenen ilk meme token oldu2

Güney Kore, kripto para birimlerini üzerinde en katı yasalardan bazılarına sahip olmasıyla ün kazanmış durumda. Japonya’ya benzer şekilde, bölgedeki bir kripto para borsasında bir varlığı listelemek, bir çok fazla bürokrasi gerektiriyor ve süreç yılları alabiliyor. Fakat Shiba Inu, birçok köklü projenin yapamadığını yapmayı başardı ve bir Güney Kore kripto borsasında listelendi.

Shiba Inu, 24 Kasım Çarşamba günü resmi olarak Korbit borsasında işlem görmeye başladı. Korbit ise bölgedeki kripto yatırımcıları için alım, satım ve ticaret hizmetleri sağlayan Güney Koreli bir kripto borsası. Korbit, Eylül ayında 40 borsanın kapanmasıyla sonuçlanan düzenleyici baskılardan kurtulan birkaç borsada biri.

shiba inu guney korede listelenen ilk meme token oldu

Shiba Inu (SHIB) Artık Güney Kore’de

Listelemenin tur attığına dair haberlere rağmen, Shiba Inu’nun fiyatı önemli bir yükseliş ivmesi kaydetmedi. Bunun yerine, dijital varlık, tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 50’den fazla değer kaybederek fiyatını düşürmeye devam etti. Fakat düşüşün meme token’a özel olmadığını be Bitcoin (BTC) dahil birçok kripto varlığın düştüğünü belirtmemizde fayda var.

Son olarak Shiba Inu’nun (SHIB) haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 0.00004282 dolardan fiyatlandığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala