bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

Shiba Inu, Bugatti Group ile İş Birliği Yapıyor

teraexchange shiba inu shib destegi sunmaya basladi

Kripto para sektörü birçok farklı alanda yapılan ortaklıklara ev sahipliği yapıyor. Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) da yaptığı iş birlikleri ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Shiba Inu resmi Twitter hesabından Bugatti ile yaptığı anlaşmayı paylaştı.

Shiba Inu, Bugatti Group ile El Ele Veriyor

Kripto para piyasası hareketli günlerden geçerken meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), Bugatti Group ile iş birliği yapacağını açıklayarak hareketlendi. Her iki taraf da müşterilerin neler bekleyebileceği konusunda sır vermiyor. Ancak bir tanıtım videosu bunun Shiba Inu temalı bir çanta serisi olacağını gözler önüne seriyor.

Shiba Inu (SHIB) topluluğu resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Fiziksel öğeleri ve NFT’leri en sadık ve destekleyici Shibtoken’in NFT genesis sahiplerine ulaştırmak için düzenlediğimiz bu ilk iş birliğinde ortaklık setinde, sizinle bazı heyecan verici anları paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Bugatti Group CEO’su Andrew Hattem, şirketin her zaman sınırları zorlamak için yeni yollar aradığını ve Web 3’ün çağdaş kültürün ön saflarında yer aldığına inandığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala