bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

Shiba Eternity Oyununa Büyük İlgi

shiba eterny oyununa buyuk ilgi

PlaySide Studios ve Shiba Inu tarafından geliştirilen, Shiba Enernity, an itibariyle uygulama mağazalarından indirilebiliyor. Çıkışının ilk gününde Shiba Enernity onuna ilgi bir hayli büyük oldu.

Shiba Eternity En Çok İndirilenler Arasında

Shiba Eternity, Apple’ın mobil cihazları için sunduğu App Store içerik mağazasında çıkış yaptığı günde en çok indirilen 20 oyun arasında 19. sıraya yer aldı. App Store politikaları nedeniyle, uygulamanın kaç kişi tarafından indirildiği ne yazık ki görüntülenemiyor. App Store’un Android işletim sistemindeki karşılığı olan Google Play Store’da ise Shiba Eternity, ilk gününde 10.000’in üzerinde indirme sayısına ulaştı.

shiba eterny oyununa buyuk ilgi 2

Sahip olduğu mekanikler bakımından Heartstone oyunu ile benzerlikler gösteren, Shiba Eternity, strateji türü oyunları seven kişilerin ilgisini çekecektir. İndirilmesi ve oynanması ücretsiz olan Shiba Eternity, sunduğu paketler ve özel öğeler için ücretli içeriklere de sahip. Meme kripto para birimi Shiba Inu’nun (SHIB), ilk resmi oyunu olan Shiba Eternity’nin 2020 yılından beri geliştirildiği biliniyordu.

Bununla birlikte Shiba Eternity’nin, SHIB yakma mekanizması da sunabileceği belirtiliyor. Kullanıcıların oyun üzerinden SHIB yakımını nasıl yapacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak Shiba Inu geliştiricileri daha önceki raporlarında bunun gündemlerinde olduğunu açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala