bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,091.71 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.28 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 606.05 1.40%
solana
Solana (SOL) $ 154.70 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544684 1.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.5133 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158381 1.46%

SHIB, XRP ve AVAX Artık Binance Card Tarafından Destekleniyor

shib xrp ve avax artik binance card tarafindan destekleniyorAD

Kripto para borsaları artan rekabet ortamında hizmet alanlarını bir adım öteye taşımak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Binance de kripto para kartı Binance Card’a XRP, SHIB ve AVAX desteği eklediğini duyurdu.

Binance Card, SHIB, XRP ve AVAX’ı Destekliyor

Kısa süre önce ödeme devi Mastercard ortaklığıyla Arjantin’de kullanıma açılan Binance Card’a yeni eklemeler gerçekleşti. Arjantin haricinde EFTA ve Avrupa Birliği ülkelerinde de kullanıma açık olan Binance Card’da yapılan 3 yeni altcoin desteği yapıldı. Bu ekleme ile birlikte Binance Card’da 14 kripto para birimi yer alacak.

shib xrp ve avax artik binance card tarafindan destekleniyorD

Kullanıcılar, mevcut ödeme seçeneklerinde değişiklik yapmadan Binance Card’da toplamda 6 farklı kripto birimine öncelik verebiliyor ve toplam 12 adet kripto para kullanılabiliyor. Bunun yanında detaylandırmak gerekirse Binance Card ile bugünden itibaren; ADA, AVAX, BNB, BTC, BUSD, DOT, ETH, LAZIO, PORTO, SANTOS, SHIB, SXP, USDT ve XRP kripto birimleri kullanılabilecek.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse kart, kullanıcıların kripto para birimlerini dünya çağında 90 milyondan fazla Mastercard’a bağlı iş yerlerinde harcama yapılmasına izin verilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala