bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

SHIB, MANA ve DOGE için de GameStop Desteği Geliyor

bu kripto paralar flexa ile gamestopta kabul ediliyor

Yapılan açıklamaya göre; SHIB, MANA, DOGE ve diğer kripto para birimleri artık Flexa Spedn uygulaması üzerinden GameStop’ta kabul ediliyor.

Gemini destekli kripto ödeme şirketi Flexa, Amerikalı video oyunu ve tüketici elektroniği devi GameStop‘un Spendn uygulaması tarafından desteklenen, satıcılar listesine geri döndüğünü açıkladı. Flexa’nın “Spedn” mobil uygulaması artık GameStop’un tüm ABD lokasyonlarında Bitcoin, Dogecoin ve diğer kripto para birimleri ile ödeme yapmak için kullanılabilecek.

Geçtiğimiz günlerde Flexa, Shiba Inu’yu listelediğini açıklamıştı. Bu kez Flexa, metaverse ile ilgili birkaç kripto para birimini de listelediğini açıkladı. Bu metaverse coinler şu şekilde; Axie Infinity Shard (AXS), Smooth Love Potion (SLP) ve Decentraland (MANA). Hatırlatmak gerekirse 2021 yılında bu coinler, yüksek kazançları ile sık sık gündeme geldiler.

Kripto para ödeme şirketi Flexa, Twitter üzerinden açıklamayı şu şekilde yaptı:

Flexa’nın Spedn Uygulaması GameStop’u Yeniden Destekliyor

2019 yılında kurulan Flexa, Spedn kripto para cüzdanının yardımıyla, kripto ile ödeme yapmayı kolaylaştırdı. Süpermarket zinciri Whole Foods başlangıçta GameStop ile birlikte desteklenen satıcılar listesindeydi. Ancak daha sonra her iki şirket de Spedn uygulamasından çıktı. Aynı şekilde Starbucks da uygulamanın denemesine katılmıştı ancak mevcut satıcılar listesinden çekildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala