bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

Seyahat Rezervasyon Sitesi Token’ı AVA, Swipe’a Ekleniyor

seyahat rezervasyon sitesi token i ava swipe a ekleniyor

Travala.com’un yerel token’ı AVA, Swipe cüzdan hizmetine ve Visa kart platformuna eklenecek ve bu da onu dünya çapında 60 milyon satıcıda harcanabilir hale getirecek. Küresel turizm endüstrisindeki kargaşa döneminde, blok zincirinde tabanlı seyahat rezervasyon hizmeti Travala ve Swipe, kripto paraların kullanılabilirliğini artırmayı amaçlıyor.

24 Temmuz’da duyurulan Travala’nın yerel token’ı AVA, Swipe cüzdan hizmetine ve Visa kart platformuna eklenecek ki bu da onu 60 milyon kişi için harcanabilir hale getirecek.

AVA ayrıca Swipe’ın bu servislerle entegrasyonu yoluyla Samsung Pay , Google Pay ve Apple Pay tarafından da desteklenecek. Ayrıca AVA token, Swipe’ın çok varlıklı dijital cüzdanının 500.000 kullanıcısı için mevcut olacak.

Swipe’ın büyük kripto para borsası Binance tarafından satın alınmasından ve ticaret platformunun Swipe ile çalışan bir kripto bankamatik kartı Binance Card’ın çıkarılmasından kısa bir süre sonra bu haber geldi.

Birden Fazla Platform İçin Bir Ortaklık Ağı

AVA’nın Swipe platformuna entegrasyonuna ek olarak, Swipe’ın yerel token’ı SXP, 230 ülkede 2 milyondan fazla otelde yapılan rezervasyonlar için tercih edilen ödeme seçeneği olarak Travala.com’a eklenecek.

Bunlar arasında, kripto para dostu seyahat rezervasyon hizmetlerini etkinleştirmek için daha önce Swipe ile ortaklık yapmış olan Expedia , Booking.com ve Priceline’da listelenen konaklama seçenekleri de vardır.

Travala’nın müşterileri, tescilli AVA token’ı ve Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS , Stellar (XLM)  ile ödeme yapabilir.  Cardano (ADA), BNB, Monero (XMR), Tron (TRX), XRP ve Dai (DAI) de dahildir.

Travala CEO’su Juan Otero, Travala’nın iki yönlü entegrasyonunun ve Swipe’ın yerel token’larının “benimsenmek için çok etkili” olacağını iddia etti.

Swipe’ın Visa banka kartlarını kullanarak harcandığında, AVA gibi kripto paralar anında fiat para birimine dönüştürülerek Visa veya mobil ödeme hizmetlerini kabul eden her yerde kullanılabilir hale getirir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala