bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,945.74 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.34 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 615.73 5.35%
solana
Solana (SOL) $ 185.11 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628724 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655875 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212576 3.58%

Senatör Ted Cruz, Bitcoin Madenciliği için Öneride Bulundu

senator ted cruz bitcoin madenciligi icin oneride bulundu4

Bitcoin madenciliği son zamanlarda, özellikle, Çin’in kaldırılanlar lisesine eklenmesiyle beraber çok sık gündeme gelmeye başladı. Teksas’tan ABD Senatörü Ted Cruz, katıldığı Texas Blockchain Zirvesi’nde Bitcoin madenciliği hakkında konuştu. Ayrıca bitcoin madenciliği ile ilgili olan bazı sorunlara yenilikçi çözümler önerdi.

Ted Cruz, devletin Bitcoin madenciliği için bol miktarda enerji kullanabileceğini söyledi. Cruz özellikle doğal gaz yoluyla Bitcoin madenciliğinin temel faydalarını vurguladı.

Ted Cruz; ülkelerinin bir numaralı rüzgar enerjisi üreticisi olduklarını ve bununla beraber Teksas’ın genellikle boşa harcanan ve yakılan başka bir bol enerji kaynağına sahip olduğuna dikkat çekti. Cruz, bu durumun Bitcoin için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyor.

senator ted cruz bitcoin madenciligi icin oneride bulundu

Bitcoin Madenciliği Yenilenebilir Kaynaklardan Yararlanabilir

Bitcoin madencileri, bol miktarda rüzgar veya güneş bulunan yerlerde yenilenebilir kaynaklardan yararlanabilirler. ABD Senatörü Cruz, son yorumlarında BTC madenciliğinin Teksas için büyük bir fırsat olduğunu söyledi:

Bitcoin madenciliğinin güzelliği, eğer internete bağlanabiliyorsanız, bu enerjiyi kullanabilir ve bu yenilenebilir kaynaklardan başka türlü imkansız olacak şekilde değer elde edebilirsiniz. Ve önümüzdeki beş yıl içinde bu konuda da büyük yenilikler göreceğimizi düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala