bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Senatör Lummis, Bitcoin Hakkında Konuştu

senator lummisawbiitcoin

Kripto dünyası tarafından yakınen takip edilen ABD Senatörü Cynthina Lummis, kripto konusundaki çalışmalarına son hız devam ederken, lider kripto para birimi Bitcoin hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Senatör Lummis’den Bitcoin Açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri Wyoming senatörü Cynthia Lummis, Bitcoin’in (BTC) enflasyon gibi mevcut finansal sektör sorunlarını çözme potansiyeline sahip olduğunu öne sürdü. Lummis’e göre, senatör eylül ayında araştırmacı gazeteci Natalie Brunell ile yaptığı röportajda, artan ulusal borç ve enflasyonun ardından kullanıcılara doların devalüasyonuna bir alternatif sunduğunu belirterek Bitcoin’in durdurulamayacağını söyledi.

senator lummis bitcoin hakkinda konustua

Cynthia Lummis, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Durdurulamaması hoşuma gidiyor, özellikle de ulusal borcumuzla ilgili endişelerim var, enflasyon konusunda endişelerim var. Memleketimdeki Wyoming eyaletinde, işlerine gitmek için yakıta ihtiyaçları olduğu için gıda bankalarına giden insanlar görüyorum ve şimdi yüksek fiyatlı benzin ile yiyecek arasında seçim yapmak zorundalar.

Lummis, sektörün benimsenmesi için baskı yapan önde gelen Bitcoin savunucuları arasında yer alıyor. Bu doğrultuda Lummis, ABD kripto sektörünü düzenlemek için bir çerçeve sağlamak amacıyla kapsamlı bir kripto düzenleme tasarısı sundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala