bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Seedify V2 ile Oyun Yeniden Başlıyor (Sponsorlu)

seedify v2 ile oyun yeniden basliyor sponsorlu

İlk blockchain oyunları odaklı kuluçka ve launchpad platformu olmak için hazırlanan Seedify, yeni versiyonunun ilk büyük adım duyurusunu 19 Temmuz günü yapmıştı. Resmi marka değişikliğinin başlamasından bu yana 2 aydan fazla süre geçen Seedify, bu süreçte ekibini büyüterek 25’ten fazla çalışana ulaşmasıyla dikkat çekti. Şimdi ise sıra Seedify V2 dönemine geldi.

Seedify bu süreçte sektörde önemli ortaklıklara imza atarken, birçok başarılı IGO’ya (İlk oyun teklifleri) ev sahipliği yaptı. Ayrıca SFUND sahipleri için değerler ve büyük finansal getiriler oluşturdu.

Seedify V2 Dönemi Başlıyor

Seedify V2 dönemi ile ilgili detaylara geçmeden önce, Seedify hakkında daha detaylı bilgi vermek gerekiyor. Seedify, yenilikçi ekiplere ve proje geliştiricilerine; finansmana erişime, topluluk ve ortaklık kurmaya, oyun ve blockchainin geleceğini yönlendirmeye yardımcı olmak için tam destek sağlayan, blockchain oyunları odaklı bir kuluçka ve launchpad ekosistemi olarak tanımlanabilir.

Seedify Launchpad’de çıkış yapan projeleri şöyle sıralayabiliriz: Bloktopia, Monsters Clan, Continuum World, Defina.Finance. Aynı zamanda Seedify platformunda kuluçka desteği sağlanan ilk oyun olan Cryptoblades Kingdoms’u da unutmamak gerekiyor.

Pazarlama girişimlerini de hızlandıran Seedify, bu süreçte marka bilinirliğini de artırmayı başardı.

Beceri, sıkı çalışma, cesur hamleler ve güçlü topluluk desteği sayesinde Seedify, büyüyen ve karlı bir platform haline geldi. Bu gelişme, yatırımların Seedify platformunu genişletmesine ve daha devrim niteliğinde ürünler oluşturmak için fon ayırmasına, yeni oyun projeleri ve SFUND token sahipleri için daha fazla fırsat sağlamasına olanak tanıdı.

Başlıkta da söylediğimiz gibi şimdi ise Seedify V2 dönemi başlıyor.

seedify v2 ile oyun yeniden basliyor sponsorlu 2

Seedify V2 Beş Ana Unsur ile Öne Çıkıyor

Seedify’ın yeni döneminde bizleri beş ana unsur karşılıyor. Seedify V2 içinde özellikle bu unsular öne çıkıyor diyebiliriz. Bunlardan ilki Oyun Stüdyoları.

Seedify Oyun Stüdyoları, ilk lansmanında çeşitli yeteneklere sahip 20’den fazla kişiyi istihdam edecek. Bu lansman; sanat yönetmenleri, oyun tasarımcıları, karakter tasarımcıları, çevre tasarımcıları, FX sanatçıları, play-to-earn (oynadıkça kazan) modeli tasarımcıları, animatörler, illüstratörler, dış kaynak yöneticileri, oyun içi ekonomistler ve oyun geliştiricileri gibi birçok alandan kişileri içerecek.

Seedify Oyun Stüdyoları ile amaç, Seedify platformu aracılığıyla launch edilen oyunların kalite seviyesini büyük ölçüde artırmak ve tüm blockchain oyun alanı boyunca proje kalitesi için çıtayı yükseltmek.

Bir diğer ana unsur ise Seedify Oyun NFT’leri Launchpad’i.

Araziler, kartlar, benzersiz ürünler vb. gibi oyun içi öğelerin halka NFT arzları, oyunculara benzersiz oyun içi NFT varlıklarına erken erişim sağlarken, projeler için bir fon toplama fırsatı oluşturuyor.

Oyun içi NFT lansmanları yapmak isteyen yeni blockchain oyunlarının artan talebi ve Seedify’da barındırılan farklı NFT satışları yapan oyunların yanı sıra, bu alanda yetkin olma ihtiyacı da arttı. Bu önemli ürün ayrıca SFUND token’ları için ek bir yardımcı program oluşturacaktır.

Seedify Oyun NFT’leri Launchpad’i, bir süredir geliştirme aşamasında. Kullanılabilirlik, kullanıcı arayüzü ve özelliklerle ilgili iyileştirmeler için topluluk test dönemleri; ürün, sunum aşamasına geldiğinde duyurulmaya hazır olacak.

Üçüncü ana unsur Seedify Kullanılabilir NFT Seti.

NFT’lerin hızla ana akım haline geldiği aşikar. Seedify’ın da birçok oyunla bağlantısı olduğundan, Seedify NFT Seti etrafında birçok farklı özellik oluşturmak için fırsatlar var.

Bu heyecan verici özellikler, Seedify markası, ekosistemi, projeleri ve ürünleri ile bağlantı kurarak en başından itibaren gerçek değer önerileri sağlayacaktır.

Bu NFT seti ile Seedify, hem tasarım hem de kullanılabilirlik açısından olağanüstü bir şey yaratmayı ve onu gelecek daha birçok heyecan verici şey için bir geçit olarak kullanmayı planlıyor.

NFT araçları, minting, görsel tarz, hikaye, nadirlikler ve ne anlama gelecekleri gelecekte açıklanacak.

Dördüncü ana unsur olarak Seedify Ürün Güncellemeleri karşımıza çıkıyor.

Seedify’daki ana unsurlar arasında güncellemeler de yer alıyor. Bu güncellemelerin bazıları kullanıcı deneyimini geliştirmek için yapılıyor. Bazılarında ise Seedify topluluğunda sıkça talep edilen modüller ve akıllı sözleşmeler olmak üzere ürün güncellenmesine devam ediliyor.

Seedify web sitesi, blockchain oyunlarıyla ilgili bir temaya büründü ve diğer birkaç beklenen ürünün piyasaya sürülmesi de yakın.

Seedify’ın kilitli stake etme ve yield farming modülleri tamamlandı, topluluk tarafından test edildi ve ikiden fazla denetimin tamamlanmasıyla 25 Ekim’de piyasaya sürülecek. Token talep sistemi de BSC, ETH ve Polygon entegrasyonları ile çalışıyor ayrıca Avalanche da yakında tamamlanmak üzere. Solana entegrasyonu da odaklanılan bir diğer nokta.

Kullanıcılar için gelecek olan bir diğer özellik ise web sitesinde, katılımcıların KYC durumlarını, sonraki token taleplerini, farming ve stake etmedeki mevcut SFUND‘ları ve Seedify Launchpad kullanırken harika bir deneyim sağlamak için gereken tüm bilgileri görebilecekleri bir profil bölümünün bulunacak olmasıdır.

Bir topluluk test grubu oluşturuldu, böylece piyasaya sürülen tüm ürünler, onları kullanacak kişiler tarafından iyi bir şekilde test edildi.

Son unsur ise Seedify Sosyal.

Seedify, sosyal varlığını güçlendirmek için çalışacak, daha cesur ve daha yaratıcı olarak kendini bir sonraki seviyeye taşıyacak. Bu konu hakkında daha fazla bilgi ise ilerleyen dönemde paylaşılacak.

Seedify hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz:

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala