bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

SEC’den Önemli Kripto Para Açıklaması!

sec3

ABD Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu (SEC) yapmış olduğu açıklamada, kripto para birimlerine öncelik vereceğini duyurdu. SEC’in açıklaması, düzenleyicinin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

SEC’in inceleme departmanı, 2021 planlarını açıkladı. Açıklamada, araştırma konularına yer verildi. Araştırma konular, farklı başlıklar altında toplandı. SEC’in açıkladığı başlıklardan bir tanesi de “fintech, inovasyon ve dijital varlıklar” isimli başlıktı. Düzenleyici, bu başlık içerisinde kripto paralardan söz etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan incelemeler, tescil ettiren kişi ve kurumların, tutarlı bir şekilde çalışıp çalışmadıklarını, firmaların mevcut müşteri siparişlerini, talimatlara uygun olarak işleyip işlemedikleri ve mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirilen ticaret üzerine odaklanacaktır.

Dijital varlık incelemeler, yapılan yatırımların yatırımcı yararına olup olmadığı, ticaret uygulamaları ve portföy yönetimi, müşterilerinin varlıklarının güvenliği, fiyatlandırma ve iş faaliyetlerinin denetimi üzerine olacaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala