bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,381.25 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.20 1.26%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506965 0.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472669 4.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154154 2.07%

SEC, WisdomTree’nin Bitcoin ETF’sini Yeniden Reddetti

sec wisdomtreenin bitcoin etfsini yeniden reddetti

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) varlık yönetim şirketi olan WisdomTree’nin yeni Bitcoin ETF başvurusu hakkında ek yorumlar istedi. SEC, WisdomTree’nin Bitcoin ETF başvurusunu ikinci kez reddetmiş oldu.

WisdomTree Bitcoin ETF Başvurularında Pes Etmiyor

Aralık 2021’de Bitcoin ETF başvurusu reddedilen varlık yönetim şirketi WisdomTree, yeni başvurularla Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kapısını çalmaya devam ediyor. Şubat 2022’de bir spot-Bitcoin ürünü için yeniden başvuruda bulunan WisdomTree, bu başvurusunun nasıl sonuçlanacağını merak ediyordu.

sec wisdomtreenin bitcoin etfsini yeniden reddetti 2

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılan yeni açıklamada, gözetim paylaşım anlaşmalarının eksik olduğu ve sunulan teklifin spot piyasada hileli ya da manipülatif uygulamaları engelleyemediğini gerekçe göstererek, WisdomTree’den ek yorum istedi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Aralık 2021 tarihinde WisdomTree’nin Bitcoin ETF başvurusunu reddetmesinin ardından, SEC tarafından yapılan bu açıklama ile şirketin ikinci başvurusu da reddedilmiş oldu. Son günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Bitcoin EFT başvuruları yapan şirketler arasında görüşmeler artıyor. Son olarak dünyanın en çok Bitcoin (BTC) fonunun yönetimini yapan Grayscale, kısa bir süre önce Bitcoin ETF başvurusu için SEC ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala