bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

SEC ve Ripple Arasındaki Davada Fiziksel Şiddet Tartışması

sec ve ripple arasindaki davada fiziksel siddet tartismasi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP sahiplerinin Ripple davasına müdahil olmasını engellemek üzere başka bir itiraz daha kaleme aldı. SEC, çıkarlarının sanıklarınkiyle örtüşmesi nedeniyle XRP sahiplerinin ‘mahkeme dostu’ olarak görünemeyeceğini öne sürdü. 

XRP sahipleri adına davaya müdahil olma başvurusunda bulunan avukat John Deaton, SEC’ye saldırmak ve fiziksel şiddet referanslarına başvurmakla suçlanıyor:

“Ve Movants’ın avukatı SEC’e ve personeline alenen saldırırken küfür kullanıyor ve fiziksel şiddete atıfta bulunuyor.”

“Deaton 12 Mart 2021’de şöyle bir tweet attı: ‘Burada bir zorbayla başa çıkmanın yalnızca bir yolu var. YÜZÜNE YUMRUK ATARAK [Küfür]. Bir sebepten ötürü saat 3’te ayaktayım. Yakında görüşmek üzere, SEC.”

Bu olayların üzerine SEC, Ripple davası konularının “uygunsuz bir şekilde” genişletilmeye çalışıldığını iddia etti.

Mizahi Bir Yorum

Avukat Deaton ise iddiaları reddetti ve söz konusu yorumları mizahi olarak niteledi. 

“SEC’in yukarıdaki senaryoyu kullanması ve Avukat Deaton’ın şiddeti veya uyuşturucu kullanımını teşvik ettiğini ima etmesi üzücü ve acınası bir durumdur. Bu, avukat Deaton’ı kötü bir duruma düşürmek için açık bir girişimdir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala