bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

SEC Komisyon Üyesi Roisman Görevinden Ayrılacağını Duyurdu

sec komisyon uyesi roisman gorevinden ayrilacagini duyurdu

20 Aralık’ta, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda (SEC) Cumhuriyetçi bir komisyon üyesi olan Elad Roisman, Ocak ayı sonunda görevi bırakacağını açıkladı. Görevini bir süre daha yürüteceğini belirten Roisman, bu süre zarfında görevini aynı şekilde yerine getireceğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Başkan Biden’a Ocak ayı sonuna kadar görevimden istifa edeceğimi bildiren bir mektup gönderdim. Bu teşkilatın Komiseri ve Başkan Vekili olarak Amerikan halkına hizmet etmek, profesyonel hayatımın en büyük ayrıcalığı oldu. Yatırımcıları ve piyasalarımızı derinden önemseyen olağanüstü SEC meslektaşlarımla birlikte çalışmak benim için büyük bir onurdu. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, yatırımcıları koruma, adil, düzenli ve verimli piyasaları sürdürme ve sermaye oluşumunu kolaylaştırma misyonumuzu ilerletmek için Komisyon Üyeleri ve SEC’in inanılmaz personeli ile birlikte çalışmaya kararlıyım.”

wisdomtreenin etf basvurusu sec tarafindan reddedildi

SEC Komisyon Üyesi Roisman Görevinden Ayrılıyor

Eski ABD Başkanı Donald J. Trump tarafından atanan göreve Roisman, 2018’den beri SEC’de görev yapıyor. Başkan Joe Biden’ın göreve gelmesinden ve Gary Gensler’i atamasından önceki aylarda kısa bir başkan vekili olarak görev yapıyordu.

Roisman’ın görev süresi resmi olarak 2023’e kadar sürüyor. Duyurusu, planları veya gerekçeleri hakkında sınırlı ayrıntı verdi ve görev süresini “profesyonel hayatımın en büyük ayrıcalığı” olarak nitelendirdi.

Roisman’ın görev süresinin resmi olarak 2023’e kadar sürdüğünü belirtelim. Roisman duyurusunda, planları ve gerekçeleri hakkında sınırlı ayrıntı yer verirken, görev süresini “profesyonel hayatımın en büyük ayrıcalığı” olarak nitelendirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala