bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

SEC Başkanından Kripto Para Açıklaması

sec baskanindan kripto para aciklamasi

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto konusunda açıklamalar yapmaya devam ediyor. SEC başkanı, kripto aracılarını kumarhanelere benzetti.

SEC Başkanından FTX İflası Sonrasında Kripto Açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kurallarına uymayı reddeden kripto firmalarına yönelik baskılarına yeni başlıyor.

SEC Başkanı Gary Gensler, yaptığı son açıklamada, ajansın sabrının dijital varlık borsaları ve düzenlemelerinden kaçan diğer firmalar için zayıfladığını söyledi. FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried’e dava açan SEC, kısa bir süre önce kripto yöneticisine dijital varlık borsasının çöküşündeki rolleri nedeniyle de dava açtı.

sec baskanindan kripto para aciklamasi 2

Gensler kurallara uymaya başlamak ve ajansa kaydolmak için zaman daralıyor dedi. İncelemeye tabi olan firmaları belirlemeyi ya da FTX soruşturmasının bundan sonra nereye gideceği hakkında yorum yapmayı reddetmesine rağmen, Gensler sektörde yaygın olan bir dizi uygulama hakkında uyarıda bulundu.

Son olarak geçtiğimiz bir buçuk yol boyunca SEC başkanı, çığı token’in gerçekten sadece Blockchain ağında işlem gören kayıtsız menkul kıymetler olduğunu savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala