bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,302.84 1.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,545.40 0.79%
bnb
BNB (BNB) $ 596.11 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 171.77 1.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.610615 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.584333 1.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.195461 3.82%

SEC Başkanı Gary Gensler’den, Kripto Piyasaları Hakkında Yeni Açıklama

sec baskani gary genslerden kripto borsalari hakkinda yeni aciklama 2

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), son dönemde kripto şirketleri üzerindeki baskısını artırıyor. Kısa bir süre önce kripto para borsası Beaxy ve yöneticilerine dava açan SEC’in Başkanı Gary Gensler, kripto piyasaları hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Gensler: Kripto Endüstrisi Uyumsuzluklarla Dolu

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto para piyasaları hakkında açıklamalarda bulundu. Gensler açıklamasında kripto para piyasaları için kulların hali hazırda var olduklarını ancak endüstrinin hala “uyumsuzluklarla dolu” olduğunu dile getirdi.

sec baskani gary genslerden kripto borsalari hakkinda yeni aciklama

SEC başkanı kısa bir süre önce Finansal Hizmetler ve Genel Hükümet Tahsisat Alt Komitesi’nde açıklama yaptı. Gensler açıklamasında, kripto alanındaki kripto para birimlerinin büyük bir çoğunluğunun menkul kıymetler olduğu söylemini yineledi. Kongre Üyesi Sanford Bishop, Gensler’a, SEC’in “menkul kıymetler yasalarının dijital varlıklara nasıl uygulandığını açıklığa kavuşturmak adına bir kural yayımlama planlarının” olup olmadığını sordu.

Gensler, sorulan soruya tipik bir şekilde, mevcut kripto kurallarının daha net olamayacağını ifade etti. Son olarak Gensler konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Kripto varlık pazarlarında uyumsuzluklarla dolu Vahşi Batı ortamının olduğunu gördük. Tüketicilerimizi korumak için kurallar hali hazırda yürürlükte.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala