bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,706.34 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.50 2.12%
bnb
BNB (BNB) $ 601.68 1.46%
solana
Solana (SOL) $ 150.83 5.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534284 3.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479453 4.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153961 4.83%

Scaramucci: Dersine Çalışanlar, Sonunda BTC’ye Yatırım Yapar

antony scaramucci herkesin sonunda bitcoin alacagina inaniyor

SkyBridge Capital’in kurucusu Antony Scaramucci, Bitcoin’e ciddi şekilde bakmaya başlayan herkesin sonunda kripto parayı satın alacağına inanıyor. Ayrıca Antony Scaramucci, Bitcoin konusunda şüpheci olan ancak 2020’den beri bu işin içinde olan birkaç milyarderin adını da verdi.

Kripto endüstrisine dair bilgisi olan herkesin en sonunda Bitcoin’e yatırım yapacağını savunan ünlü yönetici, Ray Dalio’yu örneğini verdi:

Ödevi yapan herkes, sonunda Bitcoin’e yatırım yapıyor. Bir Bitcoin şüphecisi olan Ray Dalio’ya bakın, şimdi o da bir Bitcoin yatırımcısı.

Antony Scaramucci Bitcoin’e Karşı Olan Milyarderleri Örnek Gösterdi

Antony Scaramucci konu ile ilgili olarak Ray Dalio, Paul Tudor Jones ve Stanley Druckenmiller gibi milyarder yatırımcılara atıfta bulundu. Başlarda bu milyarderlerinde lider kripto para birimine karşı olduklarını, daha sonra kendi portföylerinde Bitcoin tuttuklarını dile getirdi.

antony scaramucci herkesin sonunda bitcoin alacagina inaniyor 2

Bununla beraber Bitcoin şüphecileri arasında Kevin O’Leary ve milyarder Mark Cuban da yer alıyor. Ayrıca artık bu isimlerde Bitcoin’i bir değer deposu olarak görüyor.

Antony Scaramucci’nin kendi kripto varlıklarına gelince, iş insanı, 1 milyar dolar değerinde Bitcoin’e sahip. Ayrıca Bitcoin’in dijital altın olduğuna inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala