bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

SBI Japan ile Ripple, Web3 için İş Birliği Yapıyor

kenya web3 merkezi olusturmak icin venom vakfi ile ortaklik kurdue

Son dönemde birçok şirket, Web3 ve yeni teknoloji çerçevesinde çalışmalarını bir adım öteye taşımak için iş birlikleri yapıyor. Son olarak bu iş birliklerinden biri SBI Japan ile Ripple arasında yapıldı.

SBI Japan ile Ripple, Web3 için Ortak Oldu

SBI Japan, hem kripto sektörü hem de Web3 hizmetleri kapsamında yeni hamleler olduğunu belirmişti. Ripple’ın önde gelen ortaklarından biri ve SBI Japan, Web3 çalışmalarını güçlendirme yolunda arayışa koyuldu. İki tarafında yaptığı açıklamaya göre bu hareket, Web3 ve Ripple aracılığıyla yapılan teklifler de dahil olmak üzere kriptoyla ilgili daha fazla kurumsal müşteriyi çekmeyi amaçlıyor.

Web3 işini finansal olmayan işler altında sınıflandıran şirket, müşteri tabanını ve gelirini artırmak için Web3 sektöründeki erişimini güçlendirmeye başlayacağını açıkladı. Şimdiye kadar SBI Japan, kripto müşteri tabanını ve gelirini SBI VC Trade aracılığıyla sağlanan kripto varlıkları takas işine odakladı.

Önde gelen bir XRP topluluğu etkileyicisi olan WrathofKahneman, geçtiğimiz günlerde SBI Japonya’nın yıllık raporundan bir grafiği vurgulayarak iş modelinde önerilen bu değişikliğe dikkat çekti. Bunun yanında kripto alanında 2022’den bu yana güç kaybeden SBI Japan, çeşitli alanlarda yeni adımlar atılarak bu durumun toparlanacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala