bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.22 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 550.20 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 140.30 2.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49989 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466329 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153777 3.65%

SBF’den Alameda Fonları Açıklaması

sbfden alameda fonlari aciklamasi 2

Başarısız kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried yeni açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Sam Bankman-Fried, Alameda fonları hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Sam Bankman-Fried Alameda Research Hakkında Açıklama Yaptı

İflas başvurusu yapan FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, Wall Street Journal’a verdiği röportajda FTX’in kardeş şirketi Alameda Research hakkında açıklamalarda bulundu.

sbfden alameda fonlari aciklamasi

SBF açıklamasında, FTX müşterilerinin onları kardeş ticaret şirketi Alameda Research’e havale etmesinden sonra milyarlarca fona ne olduğu hakkında sadece “spekülasyon” yapabilir ifadesini kullandı. Sam Bankman-Fried ayrıca şu açıklamayı yaptı:

Alameda’nın bu dolarları FTX hesabından kullanıcıya etkili bir şekilde gönderdiğini söylemek olabilir, ancak bu elbette bir defter transferi. Bu transferlerden sonra olanlar hakkında yalnızca tahminde bulunabilirim.

Medyaya özgür bir şekilde konuşabilen ve hatta canlı etkinliklere katılan Sam Bankman-Fried son olarak 13 Aralıkta düzenlenecek bir Temsilciler Meclisi duruşmasına davet edilmişti. Konuyla ilgili olarak, Demokrat Temsilci Maxine Waters, SBF’yi FTX’in çöküşüyle ​​ilgili Temsilciler Meclisi duruşmasına Twitter üzerinden katılmasını talep etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala