bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

SBF Tutuklanmasının Ardından İlk Paylaşımını Yaptı

sbf tutuklanmasinin ardindan ilk paylasimini yapti

İflas etmiş kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, bu ayın başlarında tutuklanmasının ardından ilk Twitter paylaşımını yaptı. ABD’ye iade edilen Sam Bankman-Fried, kefaletini ödedikten sonra Alameda Reseach ile ilgili kripto cüzdanları hakkında açıklamalarda bulundu.

SBF, Aktif Hale Gelen Alameda Fonları Hakkında Açıklama Yaptı

FTX’in kurucu ortağı olan Sam Bankman-Fried, geçtiğimiz haftalarda kefaletini ödeyerek ev hapsine çarptırılmıştı. Cezasını çekmeye başlayan Sam Bankman-Fried’in ev hapsinin başlamasıyla birlikte uzun bir süredir pasif halde olan Alameda Research ile ilgili kripto cüzdanları yeniden aktif hale gelmişti.

sbf tutuklanmasinin ardindan ilk paylasimini yapti 2

Sam Bankman-Fried, bu konuyla ilgili olarak kendisi hakkında çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı. Artık gözden düşmüş olan eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Bunların hiçbirisi ben değilim. Bu fonların hiçbirini taşımıyorum ya da taşıyamıyorum. Artık bu fonlara erişimim bulunmuyor.

Zincir üstü verilere dayanarak, çöken kripto ticaret şirketi Alameda Research ile ilişkili Ethereum (ETH) cüzdan adresleri, Bitcoin (BTC) ile takas edilmeden önce birkaç kripto para birimini Ether (ETH) ve USDT ile takas etti.

Etherscan işlem verilerine göre, Alameda ile bağlantılı cüzdanların Bitcoin ağına bağlanmadan önce Lido, Polygon, Uniswap ve diğer token’ları Ether ve USDT için sattığını gösteriyor.

Son olarak Sam Bankman-Fried, 24 Aralık’ta 250 milyon dolarlık kefaletle serbest bırakıldı. 21 Aralık tarihinde ABD’ye iade edilmeden önce SBF, kara para aklama, dolandırıcılık ve menkul kıymet dolandırıcılığı gibi suçlardan 12 Aralık’ta Bahamalar’da tutuklanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala