bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.22 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 550.20 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 140.30 2.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49989 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466329 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153777 3.65%

SBF, Hâkimin Tahvil Ortalarını Açıklama Kararına İtiraz Etti

sbf hakimin tahvil ortalarini aciklama kararina itiraz etti

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde yeniden mahkeme karşısına çıkacak olan Sam Bankman-Fried’in (SBF) son olarak mahkemeyi erteleme başvurusu reddedilmişti. SBF son olarak mahkeme yargıcının tahvil ortaklarının isimlerinin açıklanması kararına itiraz etti.

SBF’den Bir İtiraz Daha

Bir zamanlar dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası konumunda olan FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, 250 milyon dolarlık tahvilini imzalayan iki kişinin isimlerinin bir sır olarak kalması için çalışmalarına devam ediyor.

sbf hakimin tahvil ortalarini aciklama kararina itiraz etti 2

FTX eski CEO’su Sam Bankman-Fried, mahkemeye sunulan belgede, bir yargıcın iki ortak imzalayanın isimlerinin mührünü kaldırma kararına itirazda bulundu. 250 milyon dolarlık bir tahville ev hapsinde tutulan Sam Bankman-Fried, FTX müşteri fonlarını kötüye kullandığı gerekçesiyle tutuklanmıştı.

ABD Bölge Yargıcı Lewis Kaplan, bir grup medya kuruluşunun mahkemeden isimlerin açıklanmasının istemesinin ardından geçtiğimiz ay ortak imzacıların isimlerinin açıklaması yönündeki bir önergeyi kabul etmişti. Sam Bankman-Fried’in avukatı ise, imzalayanların isimlerinin açıklanması durumunda gizlilik ve güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kalınabileceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala