bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,876.11 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.60 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 559.56 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 142.62 1.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514364 3.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493109 7.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153653 1.03%

SBF ABD’ye İadesine İtiraz Etmeyecek

sbf abdye iadesine itiraz etmeyecek

Başarısız kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı olan Sam Bankman-Fried geçtiğimiz haftalarda Bahamalar’da tutuklanmıştı. ABD tarafından da istenen Sam Bankman-Fried’in ABD’nin talebine ne yanıt vereceği belli oldu.

Sam Bankman-Fried, ABD’ye İadesine Sıcak Bakıyor

Reuters’in adı açıklanmayan bir kaynağa dayandırdığı habere göre, FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, Pazartesi günü Bahamalar’daki bir mahkemeye, dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu ABD’ye iadesine artık itiraz etmeyeceğini açıklamaya hazırlanıyor.

sbf abdye iadesine itiraz etmeyecek 2

Sam Bankman-Fried, bu haftanın başlarında Bahamalar’da tutuklandı ve dolandırıcılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Bir ABD büyük jürisi, Sam Bankman-Fried’i FTX’in müşterileri ve borç verenleri üzerinde dolandırıcılık yapmak veya buna yönelik komplo kırmak ve ayrıca kara para aklamakla suçladı.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), gözden düşmüş kripto girişimcisini yatırımcıları dolandırmakla suçlanıyor. SEC ayrıca Sam Bankman-Fried’in müşteri fonlarını siyasi bağışlar ve abartılı bir yaşam tarzını finanse etmek için kullandığını iddia etti.

Son olarak Sam Bankman-Fried, bu haftanın başlarında FTX’in merkezinin de bulunduğu Bahamalar’da tutuklanmıştı.                                                                                                                           

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala