bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,702.07 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.18 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 551.88 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 8.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504101 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459513 3.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 3.55%

Savcı, Do Kwon’un ABD’de veya Güney Kore’de Hapis Yatabileceğini Söyledi

savci do kwonun abdde ve guney korede hapis yatabiliref

Terraform Labs kurucu ortağı Do Kwon‘un bir kez daha kefaletle serbest bırakıldığı bildirildi. Daha önce Kwon’un kefalet talebi kabul edilmiş, alt mahkeme ise kararı iptal etmişti. Yaşanan bu olayların ardından Güney Koreli savcı Dan Sunghan’dan bir açıklama geldi.

Dan Sunghan, Kwon’un Güney Kore’ye iade edilmesinin daha mantıklı olduğunu söyledi. Ancak Terraform Labs kurucu ortağının Amerika Birleşik Devletleri’nde de hapis yatabileceğini de söyledi.

Güney Koreli Savcı Dan Sunghan, Do Kwon Hakkında Konuştu

Soruşturmayı yöneten üst düzey bir Güney Koreli savcıya göre Terraform Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’su Do Kwon, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore’de birden fazla cezaya çarptırılabilir.

savci do kwonun abdde ve guney korede hapis yatabilirt

Do Kwon’un kefalet teklifinin bir Karadağ mahkemesi tarafından kabul edilmesinin ardından şu anda Karadağ’da ev kefaletini ödüyor. 5 Haziran’da. Hem Kwon hem de Terraform Labs’ın mali işler müdürü Han Chang-Joon’un, iade kararı verilirken yasal olarak Chang-Joon’un Karadağ’daki yasal konutunda ikamet etmesi gerekiyor.

Dan Sunghan, Kwon’un Güney Kore’ye iadesinin adaleti getirmek veya kurbanların zararlarını tazmin etmek söz konusu olduğunda daha mantıklı olduğunu açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala