bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,449.80 0.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,218.12 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 157.19 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553331 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504835 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160863 0.20%

Satın Alınabilecek 7 Penny Kripto Para (Sponsorlu)

satin alinabilecek 7 penny kripto para sponsorluRGFDF

Web3 yüksek potansiyelli yatırım fırsatlarıyla ilgi çekiyor. Ancak daha uzun süredir piyasada bulunan yerleşik projeler, getirilerin zamanla azalacağı kuralına göre zaman içinde azalan kazançlardan olumsuz şekilde etkilenebilirler. En iyi penny kripto paralar ise zaman içinde büyük getiriler sağlayabileceğinden, bu alandaki en iyi yatırımlardan bazıları kripto presale’larıdır.

2023’te bu yüksek potansiyelli yatırımları değerlendirmek isteyen yatırımcılar için, işte şimdi satın alınabilecek en iyi 7 penny kripto para listesi:

  1. Metacade (MCADE)
  2. Tron (TRX)
  3. XRP (XRP)
  4. Cronos (CRO)
  5. Stellar (XLM)
  6. Algorand (ALGO)
  7. VeChain (VET)

1. Metacade (MCADE)

Metacade’in presale’i, şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto paralar listesinde bir numara. Platform, kullanıcılara çevrimiçi eğlenirken MCADE tokenları kazanmaları için kapsamlı fırsatlar sunan tek bir platformda çok çeşitli farklı “kazanmak için oyna” (P2E:Play-to-earn) oyunları sunacak.

P2E oyunlarına ek olarak Metacade, kullanıcıları platformda faydalı içerikler paylaştıkları için ödüllendirecek ve topluluğu maaşlı iş fırsatlarına yönlendirecek. Metacade, kariyerlerine Web3’te başlamak isteyen kripto meraklılarını desteklemeyi amaçladığından, kullanıcılar platform aracılığıyla yarı zamanlı veya tam zamanlı iş bulabilecekler.

MCADE kısa süre önce, 9 haftadan biraz daha uzun bir süre içinde 3,5 milyon doların üzerinde fon toplayan kripto presale’ını duyurdu. Web3 dünyasında yepyeni bir proje olan Metacade’e duyulan heyecan giderek artıyor; bunun en önemli nedeni de benzersiz topluluk merkezli özellikleri.

Belirli bir geliştirme sürecinin ardından platform, hem gündelik hem de rekabetçi oyun sunan birçok P2E oyununun yanı sıra gelişmiş bir teşvik sistemini ve Web3 kullanıcılarının sosyalleşmesi ve alfa paylaşımı için merkezi bir platformu destekleyecek. Bunun da ötesinde Metacade, Metagrants programı aracılığıyla oyun geliştiricilerine erken aşamada finansman sağlayarak blok zinciri oyunlarında büyümeyi teşvik edecek.

MCADE neden satın alınmalı?

MCADE kripto presale’ı önemli bir yatırım fırsatıdır. Kripto presale’ı, yeni projeler için en erken yatırım aşamasıdır ve Metacade gibi yüksek potansiyelli platformlar, kripto presale’larının ardından genellikle 100-200 kat kazanç sağlar.

MCADE, kripto presale’ının başlangıcında sadece 0,008 dolardan piyasaya sürüldü ve bu değer yükselecek. Kripto presale’ın sonunda, her bir MCADE tokenı 0,02 dolar değerine çıkacak ve bu da yatırımcılara MCADE’i bu uygun fiyatlarla almak için yalnızca sınırlı bir süreye sahip oldukları anlamına geliyor.

presale’ine buradan katılabilirsiniz.

2. Tron (TRX)

Tron, şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto paralardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Merkezi olmayan eğlence ve içerik paylaşımını desteklemek için 2017 yılında oluşturulan ve eşler arası teknolojiyi kullanan bir Layer-1 blok zinciridir. Genellikle 3 saniyenin altında gerçekleşen işlem onayları ile yüksek hızlarda yüksek işlem hacmini destekleyebilen, yüksek oranda ölçeklenebilir bir blok zinciridir.

Tron ağı, merkezi olmayan uygulamaları (dApps) destekler ve değişik türden çeşitli blok zinciri hizmetlerine ev sahipliği yapar. Tron’daki dApps, ödünç alma ve verme protokollerini, NFT’leri ve “kazanmak için oyna” oyunlarını içerir.

TRX Neden Satın Alınmalı?

Tron, dünya genelinde kripto para göndermenin en hızlı ve en ucuz yollarından biri olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır. Yüksek likiditeye sahip olması nedeniyle en ölçeklenebilir ağlardan biridir ve bu da blok zincirinin performanstan ödün vermeden saniyede 2000 işlemi (TPS) gerçekleştirmesini sağlar.

TRX, 2021 boğa piyasasının zirvesinde 0,18 dolara ulaştı ve şu anda 0,05 dolar seviyesinde bulunuyor. Geniş topluluğu ve önemli sayıda işlemi tutarlı bir şekilde destekleyebilen kullanışlı blok zinciriyle TRX, büyük bir yükseliş potansiyeline sahiptir ve şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto paralardan biridir.

3. XRP (XRP)

XRP, şu anda satın alınabilecek en iyi üçüncü penny kripto paradır. Geleneksel finans sisteminde, uluslararası ödeme sistemi günler alabilir ve genellikle bir işlem ücreti içerir. Ancak XRP, sınır ötesi işlemleri sıfıra yakın ücretlerle neredeyse anında gerçekleştirebilir.

XRP iki farklı para birimi arasında bir köprü görevi görür ve birincil kullanım alanı sınır ötesi ödemeleri işleyen finans kurumlarına hizmet vermektir. XRP, bu kurumlara hızlı para birimi değişimini mümkün kılmak üzere anında likidite sağlamak için kullanılır.

XRP tokenı aynı zamanda dApp’lerin geliştirilmesini destekleyebilen merkezi olmayan bir blok zinciri ağı olan XRP Ledger için yerel para birimi olarak kullanılır. XRPL ekosistemi, çok çeşitli kullanım alanlarına sahip ve sayıları giderek artan uygulamalara ev sahipliği yapmaktadır.

XRP Neden Satın Alınmalı?

XRP’nin ana şirketi Ripple, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uzun süreli bir hukukî anlaşmazlığa konu olmuştur. Bu anlaşmazlığın, son yıllarda XRP tokenine yapılan yatırımları caydırdığı ve bunun da fiyat hareketlerini etkilediği düşünülmektedir. Ancak Ripple’ın SEC davasını kazanması bekleniyor ve bu durum XRP için büyük kazanımlar sağlayabilir.

4. Cronos (CRO)

Cronos (CRO), şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto paralar listesinde dördüncü sırada yer alıyor. CRO tokenı, dünyanın en büyük merkezi borsalarından (CEX’ler) biri olan Crypto.com ekosistemi için yerel para birimidir. Ekosistemde otomatik piyasa düzenleyicileri, para birimi dönüşümleri için geniş bir ağ ve yeni nesil bir ticaret motoru bulunmaktadır.

Cronos, işlemleri daha hızlı gerçekleştirmek ve maliyetleri düşürmek için yapay zekânın (AI:Artificial Intelligence) gücünden yararlanıyor. Cronos tarafından uygulanan en son teknoloji, kullanıcıların portföylerini hızlı bir şekilde yönetmelerine, yatırımlarını farklı borsalarda takip etmelerine ve kâr potansiyelini artırmalarına yardımcı oluyor.

CRO neden satın alınmalı?

Web3’teki en büyük ikinci CEX olan FTX’in iflasının ardından kripto kullanıcıları alternatifler aramaya başlamış olabilir. Binance CEX alanın en büyüğü olmaya devam ederken, Crypto.com ve Cronos ekosistemi zaman içinde avantaj kazanıp pazarda daha büyük bir rol kapabilir.

Şimdilik, CRO token başına 0,06 dolar değerinde. Kapsamlı kullanım ve mevcut olan geniş kullanıcı tabanı ile CRO tokeninin bu fiyat seviyesinden önemli ölçüde yükselmesi muhtemeldir. Bu nedenle CRO, şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto stoklarından biridir.

5. Stellar (XLM)

Satın alınacak en iyi beşinci penny kripto para, XLM olarak da bilinen Stellar Lumens’tir. XLM, kullanıcıların hızlı ve verimli bir şekilde ödeme yapmasına ve almasına olanak tanıyan dağıtımlı bir ödeme ağıdır. Aynı zamanda insanları ve bankaları, kurumları ve diğer ödeme ağlarını daha etkili bir şekilde birbirine bağlamak için tasarlanmış bir finansal teknolojidir.

XLM token, Stellar’ın blok zinciri tabanlı ağının yerel para birimidir ve işlemler için ödeme yapmak veya tüm dünyada minimum ücretle değer depolamak için kullanılır. Stellar, farklı ödeme sistemleri arasındaki boşluğu doldurur ve tıpkı XRP gibi düşük maliyetli uluslararası transferleri kolaylaştırır.

Stellar, 1000 TPS’ye kadar işlem yapabilen bir ağ oluşturarak ödemelerin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamada başarılı olmuştur. XLM, kullanıcılara pahalı bankacılık sistemleriyle uğraşmadan küresel ödemeler yapabilmeleri için etkili bir yol sunuyor.

XLM neden satın alınmalı?

XLM, uluslararası ödeme işlemleri için uygun bir çözümdür ve geleneksel finansal sistemin yerini almayı amaçlayan diğer kripto para birimlerinin aksine, XLM mevcut sistemlerin işleyişindeki verimliliği artırmayı amaçlamaktadır.

Şu anki fiyatı 0,075 dolar olan XLM, önemli bir büyüme potansiyeline sahip. Token, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolarda orta vadeli bir fiyat hedefine sahip ve bu da onu mevcut fiyat seviyesinde satın alınabilecek en iyi penny kripto paralardan biri yapıyor.

6. Algorand (ALGO)

Şu an satın alınabilecek en iyi penny kripto paralar listesinde altı numarada Algorand var. ALGO kısaltmasıyla tanımlanan Algorand, dApp’lerin gelişimini destekleyebilen çok varlıklı, izne tabi olmayan, bir proof-of-stake (hisse ispatı) blok zinciridir.

Algorand, ağındaki tüm katılımcıların eşit ve aktif bir etkiye sahip olabilmesini sağlamak amacıyla güvenli, ölçeklenebilir ve hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Protokol, her düğümün eşit yetkiye sahip olmasıyla tam bir merkeziyetçilik sağlar. Bu, güvenliği en üst düzeye çıkarmak ve gerçekleri tüm Algorand ağı boyunca hem yüksek hızlarda hem de düşük maliyetlerle yaymak için yapılır.

Algorand sadece işlem hızlarında üstün olmakla kalmıyor, aynı zamanda Web3 ekosistemindeki diğer ağların çoğundan daha fazla ölçeklenebilirlik sunuyor. Algorand, bireylerin dijital varlık mülkiyetini tam olarak gerçekleştirebilmeleri ve çevrimiçi olarak birbirleriyle sorunsuz bir şekilde etkileşime girebilmeleri için ulaşabilecekleri araçlara sahip olacakları bir gelecek yaratmaya yardımcı oluyor.

ALGO neden satın alınmalı?

Algorand, dağıtımlı bir bilgisayar ağının ya güvenlikten ya ölçeklenebilirlikten ya da ademi merkezîlikten ödün vermesi gerektiğini belirten meşhur blok zinciri açmazını çözen az sayıdaki blok zincirinden biridir. Algorand, blok zincirinin üç ayağını da sunar ve zaman içinde milyonlarca kullanıcıyı destekleyebilir.

ALGO şu anda 0,20 doların altında fiyatlandırılıyor ve bu da ona önemli bir yükseliş potansiyeli sağlıyor. Şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto paralardan biridir ve erken bir kripto presale’ından sonraki bir aşamada olmasına rağmen, uzun vadeli yatırımcılar için hala büyük getiriler sağlayabilir.

7. VeChain (VET)

VeChain, şu an satın alınabilecek en iyi penny kripto paralar listesinde yedi numarada yer alıyor. Küresel tedarik zinciri yönetim sürecini daha şeffaf hale getiren blok zinciri tabanlı bir platformdur.

VeChain, malların üreticiden dağıtıcıya hareketini kaydederek, yüksek kalitenin sağlanmasına ve sahteciliğin önlenmesine yardımcı olur. Bu, VET’in BMW ve Vauxhall gibi büyük küresel şirketlerle erken ortaklıklar kurmasıyla kanıtlandığı üzere, küresel ekonomiye hizmet edebilir.

VET neden satın alınmalı?

VeChain, küresel ekonomideki temel bir verimsizliğe benzersiz bir çözüm sunuyor. Blok zinciri, ürünlerin takibini daha güvenli, daha güvenilir ve daha şeffaf hale getirerek zaman içinde dünya çapında milyarlarca insanı doğrudan etkileyebilir.

VET şu anda 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,23 dolardan 0,017 dolara kadar gerilemiş durumda. Token’ın önümüzdeki yıllarda değerinin önemli ölçüde artması muhtemel görünüyor ve bu da onu şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto paralardan birisi haline getiriyor.

Metacade kripto presale’ı: 2023’ün en iyi penny kripto para fırsatı

Metacade’in kripto presale’ı, MCADE’i gelecekte beklenen değerine kıyasla son derece düşük bir fiyattan sunmaktadır. Metacade’in ana platformu, kolayca Web3’ün en yaygın kullanılan GameFi platformlarından biri haline gelebilir, ki bu da mevcut kripto presale fiyat seviyesinin bir daha görülmesinin pek mümkün olmayacağı anlamına geliyor.

MCADE kısa süre içinde 5 dolar değerine ulaşabilir ve bu da erken yatırımcılara kripto presale’ından itibaren 250 kat kazanç elde etme şansı tanır. Bu nedenle, MCADE şu anda satın alınabilecek en iyi penny kripto paradır ve fiyatının yükselmesi kaçınılmazdır.

Metacade presale’ına buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala