bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.22 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 550.20 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 140.30 2.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49989 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466329 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153777 3.65%

Sandbox, Kullanıcıları Güvenlik İhlali Konusunda Uyardı

renault korea the sandbox is birligi ile metaversee aciliyorsd

Kripto para sektörünün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki dolandırıcılık ve güvenlik problemleri de artış göstermeye başladı. Çıkan son haberlere göre; The Sandbox, kullanıcıları, kullanıcılara gönderilen bir kimlik avı e-postasıyla sonuçlanan bir güvenlik ihlali konusunda uyardı.

Sandbox, Kullanıcıları Güvenlik İhlali Konusunda Uyarıda Bulundu

Blockchain tabanlı bir metaverse şirketi olan Sandbox, bir güvenlik ihlaliyle ilgili bir uyarı yayınladı. Şirket Perşembe günü bir blog gönderisinde, yetkisiz bir üçüncü tarafın bir çalışanın bilgisayarına eriştiğini ve platformun kullanıcılarına sahte bir e-posta gönderdiğini açıkladı.

The Sandbox FI 1024x538 1

Bu kötü amaçlı yazılım, üçüncü taraflara kullanıcının bilgisayarı üzerinde kontrol sağlayarak kişisel bilgilerine erişim sağlar. Şirket, üçüncü şahsın yalnızca tek bir çalışanın bilgisayarına erişimi olduğunu ve The Sandbox’ın başka herhangi bir hizmetine veya hesabına erişemediğini belirtti.

Sandbox, kullanıcıları ihlalin ardından potansiyel kimlik avı saldırılarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı ve hedeflenen kullanıcılara hiper bağlantılı web sitesini açmamalarını, oynamamalarını veya indirmemelerini söyledi. Ayrıca, kullanıcıların parolalarını güçlendirmeleri, iki faktörlü kimlik doğrulaması uygulamaları ve şüpheli bağlantılara tıklamaktan kaçınmaları önerildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala