bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,985.75 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,538.78 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 614.35 4.65%
solana
Solana (SOL) $ 188.23 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.635749 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.662919 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214622 1.76%

Sanal Gerçeklik ve NFT Entegrasyonu Kullanıcılara Ne Vadediyor?

Avalanche Summit 2022, Blockchain başta olmak üzere birçok kripto şirketi ve sektörden uzmanın yer aldığı oldukça büyük bir etkinlik. Yeni projelerini ve planlarını paylaşan birçok proje kullanıcılarıyla buluşurken, bizde Kalao’nun CEO’su Hassan Benahmed‘e sorularımızı yönelttik. Sanal gerçeklik ve NFT sektörünü birleştiren Kalao ekibi, başta Türkiye’ye yoğun bir sevgiyle selamlarını iletirken, bize Avalanche ile olan ileriye dönük planlarını paylaştı.

Kalao’nun CEO’su Benahmed, Kalao’nun kullanıcılarına neler sunduğunu anlatırken, geleceğe yönelik planlarını şu şekilde ifade etti:

“Temel olarak komple bir NFT ekosistemi geliştirmek istiyoruz, Kalao’da yapmak istediğimiz şey bu. Şu an ana projemiz NFT platformu. Avalanche ağının bir parçasıyız ve bu ağı başından beri destekliyoruz ve başından beri Avanlanche’ın desteğini görüyoruz. Odağımızı tamamen buraya vermiş durumdayız. Projenin başlangıcını geçen sene Kasım ayında yaptık ve yeni, güncellenmiş, geliştirilmiş bir versiyon 2’nin başlangıcını yapmak üzereyiz. Yeni UI ve UX özellikleriyle bu projenin oyunu değiştirecek bir proje olduğuna inanıyoruz. Ayrıca bahsettiğin gibi VR konusu, istiyoruz ki, hem NFT teknolojisi hem de sanal gerçeklik kombinasyonundan yararlanabilin.”

Avalanche Summit 2022

Diğer taraftan CoinGecko’nun COO’su Bobby Ong gibi Türkiye’nin sektördeki aktifliğine değinen Nassim Alexandre, Türkiye’de büyük bir topluluğa sahip olduklarını söyleyerek şunları kaydetti:

“Türkiye’de çok büyük bir topluluğumuz var. Bu, bizim için en büyük başarılardan biriydi bence ve ekosistemi gerçekten çok sevdik Baby writers, final heads, son zamanlarda simple man, tüm bunlar, Türk topluluğunuz arkamızda olduğunun kanıtı. Onlarla devamlı görüşme içindeyiz. Bu arada İngilizce hesabımız dışında orijinal Twitter hesabımızın olduğu tek ülke Türkiye. Yani burası evimiz gibi.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala