bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Samsung Yatırım Kolu, Bitcoin Futures ETF’sini Başlatacak

samsung yatirim kolu bitcoin futures etfsini baslatacakRTGC

Kripto para sektöründe borsada işlem gören fonlar (ETF) oldukça önemli bir yere sahip durumda. Birçok şirket de bu alanda çalışamalar gerçekleştiriyor. ETF veya borsa yatırım fonu, Chicago Mercantile Exchange’de (CME) listelenen Bitcoin vadeli işlem ürünlerine yatırım yaparak Bitcoin’in spot fiyatını takip edecek.

Samsung Asset Management, Bitcoin Futures ETF’sini Piyasaya Sürüyor

Samsung Asset Management, Hong Kong Menkul Kıymetler Borsasında “Samsung Bitcoin Futures Active ETF”yi listeleyecek. ETF, CME Mikro Bitcoin Vadeli İşlemlerine bazı yatırımlarla birlikte öncelikle CME Bitcoin Vadeli İşlemlerine yatırım yapacak.

samsung yatirim kolu bitcoin futures etfsini baslatacakRTGT

Samsung Asset Management Hong Kong başkanı Park Seong-jin konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Hong Kong, Asya’da Bitcoin vadeli ETF’lerinin kurumsal pazarda listelendiği ve alınıp satıldığı tek pazar. Risk yönetimi konusundaki deneyimlerini yansıtan rekabetçi bir ürün olarak Bitcoin ile ilgilenen yatırımcılar için yeni bir seçenek olacak.

Bu ETF listesi, perakende ve kurumsal yatırımcılara Bitcoin’e maruz kalmanın yeni bir yolunu sunacak ve bu da daha fazla ana akım yatırımcıyı kripto para birimi alanına çekmeye yardımcı olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala