bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,009.03 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.11 2.11%
bnb
BNB (BNB) $ 585.43 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 190.56 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626368 2.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652913 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219446 16.04%

Sam Bankman-Fried, Hâkim Karşısına Çıktı

sam bankman fried hakim karsisina cikti

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, ABD’ye iade edilmesini kabul etmesinin beklendiği duruşma öncesinde Bahamalar’da hâkim karşısına çıktı.

Sam Bankman-Fried’in ABD’ye İadesine Karar Verildi

Sam Bankman-Fried, yaşadığı ve FTX’in merkezinin bulunduğu Bahamalar’da bir hafta önce tutuklanmasının ardından başlangıçta iadeyle mücadele edeceğini açıklamıştı. Kefaletle serbest bırakılması reddedilen Sam Bankman-Fried, Bahamalar’ın Fox Hill hapishanesine gönderilmişti.

sam bankman fried hakim karsisina cikti 2

Reuters kaynaklarına göre ilk olarak Cumartesi günü, Sam Bankman-Fried’in bir kaynağa atıfta bulunarak kararını geri almak için mahkemeye döneceğini bildirmişti.

30 yaşındaki kripto kralı, Bitcoin ve diğer dijital varlıkların değerinde bir patlama yaşadı ve birkaç kez milyarder oldu. Yaşanılan bu zenginlik uzun sürmedi ve FTX kripto para borsası 11 Kasım 2022’de iflas başvurusunda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri’ne iade edildikten sonra, Sam Bankman-Fried’in iki gün içinde Manhattan’da bir yargıcın karşısına çıkması bekleniyor.

Söz konusu mahkemenin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi bekleniyor. Bununla birlikte mahkeme, Sam Bankman-Fried’in savunma yapmasını isteyecek ve yargıç bu savunmaya göre kefaletle ilgili bir karara varacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala