bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Sam Bankman-Fried, ABD’ye İade İçin Bahamalar’dan Ayrıldı

sam bankman fried abdye iade icin bahamalardan ayrildi

Başarısız kripto para borsası FTX’in kurucusu ve gözden düşmüş olan CEO’su Sam Bankman-Fried’in Bahamalar’daki günleri sona erdi. Sam Bankman Fried, ABD’ye iadesi için Bahamalar Havaalanına geldi.

Sam Bankman-Fried ABD’ye Götürülüyor

Sam Bankman-Fried, ada ülkesinde geçen çalkantılı günlerin ardından bir dizi suçlamayla yüzleşmek adına ABD’ye götürülmek için Bahamalar’dan ayrılıyor.

FTX kurucu ortağı Sam Bankman-Fried, Odyssey Aviation Nassau tesisinin ana girişine silahlı memurlar eşliğinde getirildi. Sam Bankman-Fried’in Bahamalar’dan ayrılmasıyla birlikte, ABD makamları tarafından göz altına alınması ve federal savcıların sekiz maddelik iddianameyi açıklayacağı New York’a götürülmesi planlanıyor. Söz konusu suçlamalardan hüküm giymesi durumunda Sam Bankman-Fried ömrünün sonuna kadar hapiste kalabilir.

sam bankman fried abdye iade icin bahamalardan ayrildi 2

30 yaşındaki Sam Bankman-Fried, geçen hafta görülen ilk duruşmada kefaletle serbest bırakılma talebinin reddedilmesinden buyana Fox Hill hapishanesine gönderilmişti.

Başlangıçta ABD’ye iade edilmesine karşı çıkan Sam Bankman-Fried, son zamanlarda gerçekleştirilen özel görüşmelerin ardından ABD’ye iade edilme talebinde bulunmuştu. Son olarak Sam Bankman Fried’in bir temsilcisi, hukuk ekibinin savcılarla yaptığı görüşmeler hakkında yorum yapmayı reddetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala