bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,172.19 5.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.04 4.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.00 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 144.69 10.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498888 1.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457925 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153582 6.23%

Salvatore Ferragamo, NFT Dünyasına Atım Atıyor

salvatore ferragamo nft dunyasina atim atiyorf

Merkezi Floransa, İtalya’da bulunan lüks bir moda markası olan Salvatore Ferragamo, New York’ta müşterilerin OpenSea’de kendi Ethereum destekli NFT‘lerini tasarlayıp basabilecekleri, NFT standı kurdu.

Salvatore Ferragamo, NFT Standı Kurdu

New York’un Soho semtinde açılan yeni konsept mağaza açılışının bir parçası olarak Ferragamo, müşterilerin bir özellikler menüsünden  kendi Ethereum NFT’lerini oluşturabilecekleri ve basabilecekleri bir NFT standı kurdu.

Söz konusu stand, şehrin SoHo semtindeki bir Salvatore Ferragamo konsept mağazasının daha büyük bir lansmanının parçası. Toplamda yalnızca 256 NFT basılabilir ve tüm ziyaretçiler için ücretsiz olduğunu belirtelim. Bir NFT‘yi basmaya mal olan ücretler, marka tarafından önceden karşılanacak.

salvatore ferragamo nft dunyasina atim atiyord

Bu, Salvatore Ferragamo‘nun ilk adımı değil. Geçen yıl marka, şirketlerin sanal deneyimler ve etkileşimli e-mağazalar başlatmasına yardımcı olan sanal ve artırılmış gerçeklik yazılım platformu Obsess ile çalıştı. “House of Gifts” adlı sanal mağaza, müşterilerin Ferragamo ürünlerini sergileyen dijital bir villada oynamasına izin verdi. 

Ferragamo’nun Kuzey Amerika CEO’su Daniella Vitale, markanın neden Shxpir ile çalışmayı seçtiğini bir açıklamada paylaştı:

Shxpir, New York City ve Soho’nun enerjisini yansıtıyor. Lüksü pek çok kişinin yapamadığı şekilde çağrıştırıcı bir şekilde yan yana getirebiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala