bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Rusya Enerji Bakan Yardımcısından, Kripto Madenciliği Düzenleme Çağrısı

rusya enerji bakan yardimcisindan kripto madenciligi duzenleme cagrisi

Kripto para birimlerinin hızla benimsenmesi ile beraber kripto madenciliği de aynı oranda gelişme kaydediyor. Bu yüzden kripto para birimlerinde söz konusu olan düzenlemeler, kripto madenciliği için de gerekli hale geliyor. Bu konu ile ilgili bu kez Rusya Enerji Bakan Yardımcısı Evgeny Grabchak bir çağrıda bulundu.

Rusya Enerji Bakan Yardımcısı, Kripto Madenciliğini Yasallaştırma Çağrısında Bulundu

Bilindiği üzere küresel kripto varlıklarının yaklaşık yüzde10’una sahip olan Rus yatırımcılar, kripto para birimlerinin en büyük sahipleri arasında yer alıyor. Ülke aynı zamanda dünya çapında kripto madencileri için önemli bir konumda yer alıyor. Rusya, kripto para madenciliğini düzenlenmiş bir ortama getirmek için son birkaç ayda madencilik operasyonlarını yasallaştırma çabalarını hızlandırdı. Son olarak bir çağrıda Rusya Enerji Bakan Yardımcısı Evgeny Grabchak’dan geldi.

rusya enerji bakan yardimcisindan kripto madenciligi duzenleme cagrisi

Rusya Enerji Bakan Yardımcısı Evgeny Grabchak, kripto para madenciliğinde var olan yasal boşluğun mümkün olan en kısa sürede ele alınması gerektiğini söyledi:

Yasal boşluk, bu alanı düzenlemeyi ve oyunun net kurallarını belirlemeyi zorlaştırıyor. Bu yasal boşluğun bir an önce ortadan kaldırılması gerekiyor. Grabchak, “Bu faaliyetle bir şekilde geçinmek istiyorsak ve mevcut gerçeklikte başka seçeneğimiz yoksa, yasal düzenlemeyi getirmeliyiz, madencilik kavramını düzenleyici çerçeveye eklemeliyiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala