bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Rotschild Ailesi Bitcoin (BTC) Satın Aldı

Rotschild Ailesi Bitcoin BTC Satin Aldi 1 scaled

Rothschild Investment Corporation, Grayscale’in GBTC’si aracılığıyla hisse senedi formunda 27 adet Bitcoin satın aldı.

Bir zamanlar Amerika’ya hakim olan Rockefellers, 2018’de kripto para ve blok zinciri girişimlerine yatırım yapmaya başlamıştı.

Kısa bir süre sonra, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin şöyle sormuştu:

“’Rothschild’ler aslında komplo teorisyenlerinin inandıkları kadar güçlü ve koordineli mi, yoksa sadece bir grup eski kafalı sosyete ve haklarında söylenen diğer tüm şeyler abartılı mı?”

Buterin sorusunu kendisi cevapladı ve şöyle dedi: “Onlar sadece çeşitli eski para mantığında, yüksek sosyetede doğmuş insanlar ve oldukça temelsiz teorilerin dışında abartmaya gerek olmayan birileri.”

Buterin’den sonra düşünüp düşünmedikleri belli değil ancak her ne olursa olsun; artık Bitcoin satın alıyorlar, ancak bu sefer büyük olasılıkla müşterilerinin emri altında Bitcoin alımı gerçekleşti.

Kendi servetlerine katmak için kripto paraları portföylerinde değerlendirip çeşitlendirdikleri bilinmiyor, ancak ailenin yönetimi altındaki yaklaşık 6,3 trilyon dolarlık varlığa sahip olan Blackrock, 2018’de Bitcoin’e yatırım yapmayı düşünmeye başladı.

O zamandan beri ve özellikle bu yıl, Bitcoin büyük para topluluklarına doğru gittikçe daha fazla ilerliyor. Fiat devalüasyonunu sürdürürken, aile ofisleri, emeklilik fonları, şirket tasarrufları gibi şeyler kurumsal yatırımcılara daha fazla hitap ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala