bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,846.11 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.06 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 554.07 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.72 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502442 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470324 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156376 4.22%

Rockstar Kurucu Ortağı, Blockchain’e Transfer Oldu

Rockstar Kurucu Ortagi Blockchaine Transfer Oldu

Blockchain sektörü günümüzdeki birçok sektör ile sıkı bağlar kurmuş durumda: Bankacılık, finans, spor ve tabiki oyun. Bu alanda yatırımcıların da aktif olarak rol aldığı gelişim, beraberinde birçok önemli ismi de getiriyor. Son olarak bu isimlerden biri de Rockstar Games’in GTA 5 ve Red Dead Redempion 2 de dahil olmak üzere birçok oyununda imzası olan Dan Houser oldu. Houser, Blockchain tabanlı oyun geliştiricisi Revolving Games‘in danışma kuruluna katıldı.

Rockstar Kurucu Ortagi Blockchaine Transfer Oldu 1

Rockstar Kurucu Ortağı Blockchain Oyunlarına İmza Atacak

Oyun, günümüzdeki en büyük sektörler arasında yer alıyor. Yakın zamanda açıklanan Newzoo Global Pazarı Raporu’na göre, 2021 yılında küresel oyun sektörü 170 milyar doları aştı. Bu noktada yeni yeni ortaya çıkan Blockchain tabanlı oyunların da (GameFi) önemi günden güne artıyor.

Daha öncesinde GTA 5 ve Red Dead Redempion 2 gibi oyunlarda imzası olan Dan Houser, Revolving Games’in 13.2 milyon dolarlık yatırım turuna katıldı. Bu katılım sonrası şirketin danışma kuruluna katılan Houser, tecrübelerini GameFi oyunlarına aktaracak.

Diğer taraftan Blockchain ve çevresel etkileri etrafındaki tartışmalara rağmen Dan Houser, teknolojiye yatırım yapan bir geliştirici olmaktan çok uzak. Yine de oyun sektöründe önemli bir ismin kripto topluluğuna katılması, hem sektör hem de topluluk açısından güzel bir adım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala