bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 4.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.83 2.61%
bnb
BNB (BNB) $ 558.19 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 143.52 8.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497947 1.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462027 3.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151497 3.90%

Robinhood’un Ürün Sorumlusu, NFT’lerde Çok Fazla Potansiyel Görüyor

robinhoodun urun sorumlusu nftlerde cok fazla potansiyel goruyor 2

NFT kavramının hızla gelişmesi ile beraber birçok şirket bu konu ile yakından ilgileniyor. Kripto para borsası Robinhood‘un baş ürün sorumlusu Aparna Chennapragada, The Verge ile yaptığı bir röportajda, NFT’lerden büyülendiğini söyledi.

Robinhood’un Ürün Sorumlusu Aparna Chennapragada NFT’leri Ele Aldı

Kripto borsası Robinhood baş ürün sorumlusu Aparna Chennapragada, The Verge ile yaptığı bir röportajda, NFT’lerden büyülendiğini söyledi. NFT’lerde çok fazla potansiyel olduğunu iddia etti ve Blockchain tabanlı bir NFT oyunu olan Axie Infinity’yi başarılı bir proje örneği olarak adlandırdı.

robinhoodun urun sorumlusu nftlerde cok fazla potansiyel goruyor 2 1

Aparna Chennapragada ayrıca NFT teknolojisinin Robinhood ekosisteminde hangi özel rolü oynayabileceğinden bahsetmedi. Bununla beraber Robinhood’un Web3 ekosisteminin bir parçası olabileceğine inanmıyor.

Kendisini bir “kriptomist” olarak tanımlayan Chennapragada, kripto para biriminin bir varlık sınıfı olarak “çok mantıklı” olduğunu iddia ediyor. Ayrıca röportaj sırasında kripto para birimlerinin hareketliliği sorulduğunda bu sorunu azaltmak için daha fazla eğitime ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Son olarak belirtmek gerekirse Robinhood bugün erken saatlerde kullanıcıların para harcarken otomatik olarak kripto ve hisse senetlerine yatırım yapmalarını sağlayan yeni bir nakit kartı çıkardığını duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala