bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,164.73 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,177.89 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 154.73 0.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544884 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516268 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158311 0.86%

Robinhood’un Kazanç Açıklamasından Önce Gözler Shiba Inu’da

robinhoodun kazanc cagrisindan once gozler shiba inuda 2

İşlem yaparken komisyon almamasıyla bilinen kripto para borsası Robinhood, 3. çeyrek kazanç açıklamalarından önce Shiba Inu (SHIB) listeleme tartışmalarıyla gündeme geldi.

Öyle ki yatırımcı iletişim platformu Say Technologies’e göre, Robinhood yatırımcıları tarafından şirketin 3. çeyrek kazanç çağrısı öncesinde en çok sorulan soru, borsanın Shiba Inu’yu listelemeyi planlayıp planlamadığı.

Potansiyel listelemeyi savunanlar, şirketin yeni kripto para birimleri ekleme konusundaki isteksizliğinin ileride gelirine zarar verebileceğini iddia ediyor:

“Rakiplerin çoğu yeni kripto para birimleri ekledi ancak Robinhood iki seneden uzun bir süredir yeni kripto listelemedi”

robinhood kazanc cagrisindan once gozler shiba inuda
Robinhood Shiba Inu

Robinhood, Shiba Inu’yu (SHIB) Listelemesi İçin Zorlanıyor

Finansal demokratikleştirmeyi kendisini slogan olarak kulanan Robinhood, ikinci çeyrek kazanç çağrısı sırasında yatırımcılar tarafından en çok oylanan soruları yanıtlamaya başladı.

Shiba Inu (SHIB) destekçileri öyle bir noktaya gelmiş durumda ki, Change.org üzerinden borsanın SHIB’i listelemesi adına bir kampanya bile düzenlendi.

Robinhood’un henüz neden SHIB’i listelemekten kaçtığı bilinmiyor. Özellikle kısa bir süre önce CEO Vladimir Tenev’in SHIB’in listelenmesi ile ilgili soruyu doğrudan yanıtlamaktan kaçınması üzerine, borsa dikkatleri iyice üzerine çekmiş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala