bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Robinhood’dan Dikkat Çeken Dogecoin Adımı

robinhooddan dikkat ceken dogecoin adimi 2

Robinhood’un baş işletme görevlisi Christine Brown, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Brown, Twitter üzerinden uygulamanın merakla beklenen kripto para cüzdanı özelliğine dair bir paylaşımda bulundu.

Brown tweetinde, geçen hafta gerçekleşen bir test Dogecoin transferinin ekran görüntüsünü paylaştı.

Robinhood, Dogecoin (DOGE) Üzerine Çalışıyor

Kripto para dünyasının en popüler kripto paralarından olan Dogecoin oldukça büyük bir topluluğa sahip. Dogecoin’in yeni aldığı Dogecoin Core 1.14.5 sürüm güncellemesi ardından oldukça verimli bir hale geldi. Öyle ki Brown’un paylaşımındaki en dikkat çeken noktalardan birisi 0.02 DOGE değerindeki fee (işlem) ücreti oldu. Bu haberimizin yazımı itibarıyla yaklaşık olarak 0.0044 dolara denk geliyor.

robinhooddan dikkat ceken dogecoin adimi

Diğer taraftan Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus da bu paylaşıma kayıtsız kalmadı. “Vay, bu çok büyük” başlığı ile retweet’leyen Markus, yeni güncelleme sonrası verimi artmasına dikkat çekti.

Diğer taraftan Robinhood’un Dogecoin cüzdanı hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak bu paylaşım Robinhood tarafından yakın zamanda gelecek bir cüzdan ürününe işaret ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala