bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,806.97 2.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.43 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 582.21 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628306 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651696 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220648 18.58%

Robinhood, Yeni Kripto Cüzdanını Beta Olarak Sundu

robinhood yeni kripto cuzdanini beta olarak sundu

Komisyonsuz ticaret platformu olan Robinhood, kripto alanında genişlemeye devam ediyor. Şirket iOS platformundaki 10.000 kullanıcısı için yeni self-custody kripto cüzdanını beta olarak kullanıma sundu.

Robinhood’un Yeni Kripto Cüzdanı Beta Olarak Kullanımda

Apple’ın mobil işletim sistemi olan iOS’in içerik mağazası olan App Store üzerinde bağımsız bir uygulama olan Robinhood Wallet, kullanıcıların ağ ücreti olmadan kripto ticareti yapmalarına ve takas etmelerine imkân tanıyor. Uygulama başlangıçta Polygon desteği ile başlatılıyor ancak Robinhood’a göre gelecekte birden fazla ağı destekleyeceğini belirtti.

robinhood yeni kripto cuzdanini beta olarak sundu 2

Robinhood’un kripto cüzdanı için ilk olarak Polygon’u seçmesinin nedenini ise daha düşük maliyetler sunması olarak açıkladı. Konu hakkında açıklama yapan Robinhood Crypto’nun baş teknoloji sorumlusu Johann Kerbrat yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Robinhood Wallet beta sürümünü başlatmak, Robinhood’u müşteriler için en güvenilir ve basit kripto platformu haline getirme yolculuğumuzda ileriye doğru atılmış bir adımdır.

Robinhood’a göre, Circle’ın USDC stablecoin’i, beta döneminde uygulamadaki birincil fiat-temsili belirteç olacak. Uygulamada, kullanıcıların cüzdanlarını oluşturmak için MATIC belirteci kazanmak gibi ödüller tahakkuk ettirebilecekleri bir ödül merkezi de bulunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala