bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Robinhood, Kripto Şirketi Ziglu’ya Biçtiği Fiyatı Düşürdü

robinhood kripto sirketi zigluya bictigi fiyati dusurdu

Geçtiğimiz nisan ayında kripto para borsası Robinhood, İngiltere merkezli kripto varlık şirketi Ziglu’yu satın almak için bir anlaşma imzalamıştı. Bu satın alımla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Robinhood, Ziglu’yu satın almak için sunduğu fiyatı yarıya düşürdü.

Robinhood’tan, Ziglu’ya Yeni Teklif

Kripto para borsası Robinhood, İngiltere fintech şirketi Ziglu için satın alma teklifini değiştirdiğini açıkladı. Başlangıçta sunduğu anlaşma teklifini, kripto girişimleri için çalkantılı bir dönemde 170 milyon dolardan 72,5 milyon dolara düşürdü.

robinhood kripto sirketi zigluya bictigi fiyati dusurdu

Ziglu CEO’su Mark Henderson, The Block‘a yeni anlaşmanın yönetim kurulu ve şirket hissedarları tarafından imzalandığını ve onaylandığını söyledi. Henderson, bu anlaşmayı tüm paydaşlar ve özellikle müşteriler için en iyi anlaşma olarak nitelendirdi.

Henderson, Robinhood’un kripto piyasasının düşüşe geçmesiyle birlikte yaşanan gelişmeler doğrultusunda bu kararı aldığını bildirdi.

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, nisan ayında satın alımla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Uluslararası genişlemeye bakarken, İngiltere merkezli bir elektronik para kurumu ve kripto varlık şirketi Ziglu Limited’i satın almak için bir anlaşma imzaladığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala