bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,192.93 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.91 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 548.65 3.20%
solana
Solana (SOL) $ 139.00 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500598 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451267 0.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149526 0.34%

Robinhood Kripto Para Cüzdanının Beta Sürümünü Sunacak

robinhood dijital cuzdanin beta surumunu 2022de sunacak

ABD merkezli kripto ticareti uygulaması Robinhood, Ocak 2022’de kripto para cüzdanının beta sürümünü piyasaya sürüleceğini açıkladı. Alfa sürümünü tamamlayan şirket, yeni haberi bir blog gönderisi ile duyurdu.

Robinhood Kripto Cüzdanının Beta Sürümü 2022’de Piyasaya Sürülecek

2021 yılının Eylül ayında ABD merkezli kripto ticareti uygulaması Robinhood, kripto para cüzdanı için kolları sıvamıştı. Bu kez şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; cüzdanın alfa test programlarını başarıyla tamamlandı ve beta sürümü için hazır olduklarını duyurdu. Alfa testlerinin daha kapalı devre yapıldığını söyleyebiliriz. Beta sürümüne ise isteyen kullanıcılar katılabilecek. Yazılım test aşamasının tamamlandığı alfa sürümünden sonra beta sürümünde, yazılım geliştirme aşamasına geçilmiş oldu.

robinhood dijital cuzdanin beta surumunu 2022de sunacak 2

Şirket ayrıca Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dogecoin (DOGE) ve diğer tokenleri yatırmayı ve çekmeyi destekleyecek cüzdanını 1,6 milyondan fazla yatırımcının beklediğini de vurguladı.

Robinhood işletme şefi Christine Brown, beta sürümde kullanıcıların güvenliğine odaklanılacağını ve kripto işlemleri konusunda eğitim sağlamanın yanı sıra ağ ve işlem ücretleri konusunda netlik sağlanacağını söyledi.

Robinhood konu hakkında şu şekilde bir açıklama yaptı:

Bazıları kriptonun 2021 yılında benimsendiğini söylese de gerçek şu ki, çoğu insan hala kripto varlık sınıflarına ve Blockchain’e alışmaya çalışıyor. Cüzdanların piyasaya sürülmesiyle, geniş bir yatırımcı yelpazesini davet etmede önemli bir rol alacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Robinhood’un iPhone uygulamasının beta sürümünde keşfedilen koda göre, kullanıcılar platform üzerinden birbirine kripto para hediyesi gönderebilecek bir uygulama üzerinde de çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala