bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,720.54 2.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.56 1.98%
bnb
BNB (BNB) $ 543.40 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 132.28 3.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490359 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445942 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145536 6.46%

Robinhood DeFi ve Web3 Kripto Cüzdanı Üzerinde Çalışıyor

robinhood defi ve web3 kripto cuzdani uzerinde calisiyor

Ticaret platformu Robinhood, 2022 yılının sonlarına doğru kripto endüstrisinde yatırım yapan kullanıcılar için yeni merkeziyetsiz finans (DeFi) odaklı bir cüzdan çıkartmayı planlıyor. Robinhood’un yeni kripto cüzdanı Web3 teknolojilerine uyumlu olacak ve NFT müşterilerine de hitap edecek.

Robinhood DeFi ve Web3 İçin Yeni Cüzdan Çıkartacak

ABD’nin en çok kullanılan borsalarından birisi olan Robinhood, 2022 yılının sonuna kadar DeFi, NFT ve Web3 müşterileri için yeni bir kripto cüzdan hizmeti sunmayı planladığını açıkladı. Robinhood CEO’su Vlad Tenev, yaptığı açıklamada, kullanıcılar yeni cüzdanla birlikte Web3 hizmetlerini çok daha etkili bir şekilde kullanabilecek.

Web3 temelli olacak olan Robinhood’un yeni kripto cüzdanı, bir süredir test ediliyordu. Şimdilik belirli bir kullanıcı ile test edilen cüzdanın kısa bir süre önce kripto para borsası olan Coinbase’in Web3 temelli yeni kripto cüzdanına alternatif olacağını söyleyebiliriz. Kullanıcılar yeni nesil Web3 temelli kripto cüzdanlarıyla varlıklarını cüzdanlarından ayırmadan, DeFi etkileşimlerinde bulunabilecek ve bu sayede pek çok kişi DeFi protokollerini hızlı bir şekilde kullanacak.

robinhood defi ve web3 kripto cuzdani uzerinde calisiyor 2

Coinbase’in Web3 cüzdanı entegrasyon konusunda başarılı olsa da Robinhood’un yeni cüzdanı şimdilik Coinbase’in yeni cüzdanı kadar başarılı değil. Konu hakkında açıklama yapan Robinhood Crypto Baş Teknoloji Sorumlusu Johann Kerbrat, yeni cüzdanın özellik kriptonun gelişmiş kullanım durumları için uygun olduğunu ve bu alanları kullanan kullanıcılara hitap ettiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala