bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,699.33 1.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,094.97 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 561.22 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 146.51 5.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499173 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474484 4.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152307 1.14%

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin Hakkında Konuştu

robinhood ceosu vlad tenev dogecoin hakkinda konustu

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ilgili değerlendirmede bulundu. Vladimir Tenev, resmi Twitter hesabı üzerinden Dogecoin’in internetin para birimi olma potansiyelinden bahsetti. 

Robinhood CEO’su Dogecoin İnternet’in Para Birimi Olabileceğini Düşünüyor

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ilk olarak, herhangi bir kriptonun kullanılabilir bir para birimi haline gelmesi için en önemli özelliğin işlem ücreti olduğundan bahsetti. Tenev paylaşımında Dogecoin’in Kasım 2021’deki son güncellemeden sonra ağ ücretlerinin sıfıra çok yakın olduğunu da vurguladı.

Vladimir Tenev ayrıca Dogecoin’in blok boyutunun ve blok süresinin, kripto para biriminin yaygın olarak benimsenmesi için iyileştirilmesi gereken ana alanlar olduğuna inanıyor. Bu şekilde Dogecoin’in Visa ve diğer kart ağlarıyla rekabet edebilecek. Bununla birlikte Tenev, madencilerin fikir birliği oluşturmak için çok fazla enerji harcamak zorunda kalmamaları için blok süresinin çok hızlı olmaması gerektiğine de düşünüyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde Robinhood, Shiba Inu ile beraber Solana (SOL) Polygon (MATIC) ve Compound’u listelemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala