bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Robinhood Çalışanlarının Yaklaşık Yüzde 9’unu İşten Çıkardı

Robinhood Çalişanlarinin Yaklaşik Yüzde 9unu İşten Çikardi

Uzun zamandır Shiba Inu’yu (SHIB) listelemeyip, sonunda listeleyerek gündeme gelen komisyonsuz kripto para borsası Robinhood, ilk çeyrek verilerini açıklamadan önce ilginç bir hamle yaptı. Borsanın CEO’su Vlad Tenev‘in bir blog gönderisinde, küresel çalışanlarının yaklaşık yüzde 9’unu işten çıkardıklarını açıkladı.

Robinhood Çalışanlarının Yaklaşık Yüzde 9'unu İşten Çıkardı

Robinhood’dan İlk Çeyrek Verileri Öncesi İşten Çıkarma Hamlesi

Küresel olarak son dönemde birçok kripto para şirketi birçok yeni ürün ve ortaklıklar ile büyümesini sürdürüyor. Diğer taraftan operasyonlarını genişleten Coinbase gibi borsalar da işe alımlarını hızla artırıyor. Ancak ilginç bir şekilde Robinhood borsası ise çalışanlarının bir kısmını işten çıkararak ilginç bir yol izliyor.

Şirketin CEO’su Vlad Tenev’in işten çıkarma hakkında yayımladığı yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Bütün faktörleri dikkatle değerlendirdikten sonra, verimliliğimizi ile hızımızı artırmak ve müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmemizi sağlamak için Robinhood’un personel sayısında bu azaltmanın yapmanın doğru karar olduğuna karar verdik.”

Diğer taraftan bu açıklamanın, Robinhood’un Perşembe günü açıklancak olarak 2022 1. Çeyrek kazanç açıklamasından önce gelmesi ise dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala