bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,149.72 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.25 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 606.58 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 157.04 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537556 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489308 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.07%

Robert Kiyosaki, Çin’in Kripto Varlık Yasağını Değerlendirdi

robert kiyosaki cinin kripto varlik yasagini degerlendirdi

Ünlü gayrimenkul yatırımcısı ve finansal okuryazarlık üzerine en çok satan “Rich Dad, Poor Dad” kitabının yazarı olan Robert Kiyosaki, Çin‘in kripto varlıklar üzerine olan son hamlesini değerlendirdi.

Robert Kiyosaki, Çin’in kripto varlıklar üzerine olan bu baskısını kendi lehine kullanacağını düşünüyor. Kiyosaki, Çin yaptığı baskıcı açıklamaları, kendi dijital para birimleri olan dijital yuanın önünü açmak için yaptığını düşünüyor.

robert kiyosaki cinin kripto varlik yasagini degerlendirdi 2

Robert Kiyosaki: Yasaklar Dijital Yuanın Önünü Açmak İçin

Robert Kiyosaki, Çin Merkez Bankası (PBOC) tarafından yayınlanan yeni belgeler hakkında değerlendirmeler de bulundu. Tüm kripto para birimleriyle yapılan operasyonları yasadışı olarak kabul eden bu belgeler aslında Eylül ayının başında yayınlandı ancak dün kamuoyuna açıklandı.

Kiyosaki, ayrıca Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda kripto varlık piyasasında yaşana son gelişmeleri değerlendirdi. Kiyosaki, Çin yaptığı baskıcı açıklamaları, kendi dijital para birimleri olan dijital yuanın önünü açmak için yaptığını düşünüyor.

PBOC’nin bu duyurusu ile tüm kripto piyasası sarsıldı. Bitcoin 40.000 dolara kadar geriledi. Ardından Ethereum da 3.000 doların altına geriledi. Ayrıca birçok altcoin’de ciddi düşüşler gözlemlendi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala